Categorieën
Geen categorie

26 april 2020

Twijfel en angst lieverds, elke dag. Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig! Niet om de stukkies die ik aan jullie schrijf hoor. Ik begrijp dat de inhoud je misschien niet altijd bevalt maar ach das wel met meer dingen toch. Ze helpen mij en das het belangrijkste.
Nee mijn twijfel en angst gaan over onze toekomst. Ik voel me als 1 van de stokers op de Titanic. Onderin het schip zijn we al aan het verzuipen en proberen we met man en macht ons hoofd boven water te houden. Zo sprak ik donderdag met een hele gewone Nederlandse mevrouw, ze eet nog 1 maaltijd per dag. Haar drie kinderen krijgen wel 3x te eten maar voor haar zelf lukt het niet meer. En dat is hier hè, gewoon in Nederland.
Boven op het dek speelt het orkest nog, er wordt gelachen en gegeten men bespreekt de volgende vakantie en nieuwe auto. Ja, ze hebben het wel gehoord, het gaat heel erg worden, nou poeh. Misschien wel erger dan de Great Depression, neem je nog een biertje voor me mee schat! Oja en stort nog ff wat op giro555 ik zie net een zielige mevrouw die nog maar 1x per dag kan eten.
Ik kan proberen weer mee te doen, het is me 20 jaar gelukt, min of meer.. Lekker leven in je eigen bubbel, je niet werkelijk verantwoordelijk voelen voor wat er om je heen gebeurt. En als je toch geraakt bent sturen we een Tikkie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *