Categorieën
Geen categorie

31 maart 2020

Mogguh, zijn we weer kids. Goed, gisteren dus Nout Wellink op de radio. Die kennen jullie natuurlijk niet, begrijp ik. Hij was voor de huidige baas van de Nederlandse Bank (dhr Knot) de baas van die bank en hij heeft ons door de crisis van 2008 geloosd. Een rustige aimabele klootzak maar dat moet je ook wel zijn op die positie denk ik. Maar nu komt het: 20% en je kon horen dat hij verwacht dat het daar niet mee ophoud. Dus geen stijging van de economie met 2 of 3% maar een daling van zeker 20%. Wat betekent dat? We hebben nu een plus gehad en toch waren er nog 300.000 werkelozen. Nou we gaan zeker naar de >2 miljoen werkelozen. Das erg, maar wat erger is het gaat zo abrupt dat er chaos gaat komen als we ons niet goed voorbereiden. En daar roep ik op mijn onbeholpen manier toe op, dat we niet afwachten maar ons gaan voorbereiden. Ik krijg van mensen mails en apps dat ik alleen maar loop te fucken, klopt, maar met een reden. Ik hou van jullie, en ik zie dat alles NIET goed komt, en dat vind ik kut. Omdat ik gehoopt had dat jullie net als ik zeker een jaar of 50 hele domme dingen zouden kunnen doen in vrede. Maar dat zit er niet in en daar slaap ik ‘s nachts niet van. Als er nu meer mensen zijn die wakker liggen, zullen we ons gaan voorbereiden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *