Categorieën
Geen categorie

30 maart 2020

He kids, gisterenavond een mevrouw van de ABNAMRO bij met het oog op morgen. Ze kunnen trends volgen aan de hand van onze pintransacties. Horeca is met 75% gedaald, retail 50%. Zo’n beetje alle sectoren op landbouw, veeteelt en supermarkten na is alles minimaal 10% maar meerendeel boven de 25% achteruit gegaan. Dat is wat, en dat heeft dus gevolgen. Ik zeg het misschien elke x wat lomp maar ik bedoel het goed. Jullie kennen me! Maar het loopt me echt dun door de broek door deze cijfers. Want dit is Nederland maar het zelfde geld voor de rest van de wereld. In Nigeria bijvoorbeeld, probleem met Nigeria is dat als je niet werkt je ook geen eten hebt die dag. Opstanden zijn niet ver weg. En het lijkt mij dat we rellen, opstanden, mensen die honger hebben, moeten voorkomen. Daarom moeten we nu voorbereidingen treffen. Dus, Ipv dat onze politici rollend over straat gaan ze eens eerlijk gaan kijken hoe we hier heel doorheen komen, liefst met elkaar. Ipv alleen geld uit te delen ook uitleggen aan mensen dat ze zich erg nuttig kunnen maken in de landbouw. Eerlijk zijn en harde beslissingen durven nemen dat moeten we gaan doen. Het goede nieuws volgens mevr van ABN, het gaat veel doden kosten maar die opwarming van de aarde gaat waarschijnlijk niet door. Mieke van der Weij was Blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *