Categorieën
Geen categorie

01 april 2020

He kids, hoop dat jullie nog niet afgehaakt zijn. Krijg hier en daar wat commentaar… Maar jullie kennen me een beetje daar trek ik me niet veel van aan. Zeker niet nu ik zo ongelooflijk bang ben. Ik zou met oplossingen komen. De voedselbanken hadden het voor Corona al te druk en ik denk ook dat er zoveel gezinnen bij gaan komen dat het onmogelijk wordt iedereen een tas met boodschappen te geven. Maar een erg positief punt: Nederland is na Amerika ‘s werelds grootste voedselproducent! We hoeven dus geen honger te lijden. Althans als we het eten daar krijgen waar het nodig is! Want dat is vaak het probleem, distributie! Kunnen we nu niet vast gaan nadenken hoe we voedsel gaan bereiden en verspreiden. Niet alleen in Nederland maar naar steden in heel Europa. Er staan naar mijn idee gigantische produktiekeukens op dit moment niets te doen. Er zijn boeren die hun producten niet meer verkocht krijgen en er zijn heel veel werkeloze koks en ander horecapersoneel om aan de slag te gaan. Restaurants en foodtruckers kunnen een rol spelen bij het bereiden en verdelen van de maaltijden op locatie. Het is toch zo dat als we twee maanden geleden waren begonnen met ons voor te bereiden op Corona het nu niet zo’n zooitje zou zijn geweest? Laten we niet weer afwachten, maar ons voorbereiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: