Categorieën
Geen categorie

29 maart 2020

Goedemorgen liefies, hebben jullie wel in de gaten dat wij, blanke mannen van ruim boven de 50, de wereld voor jullie aan het redden zijn? Ja ja, voor jullie!! Dat doen onze leiders door ruzie te maken, niet met elkaar te praten, grenzen te sluiten, elkaar te beschimpen en zelfs uit te schelden, dat doen ze allemaal voor jullie. Daarnaast gaan we miljarden uitgeven, echt miljarden! Dat waren we een paar maanden geleden ook van plan, toen voor het milieu, wees niet bang dat gaan we alsnog doen maar nu eerst ff voor de economie. Want het komt allemaal goed.
Afgelopen jaren hebben we gezorgd dat jullie je zelfstandigheid kwijtraakten door de studiebeurs af te schaffen. Bezuinigingen waren helaas nodig waardoor veel jeugdhonken, bibliotheken en zwembaden moesten sluiten want er was geen geld. Maar nu gaan wij miljarden uit geven zodat wij hopelijk de aankomende jaren kunnen blijven leven zoals wij nou eenmaal gewend zijn, we hebben het tenslotte verdiend.
Maar die miljarden moeten natuurlijk wel een keer terug betaald worden en er moet voor ons gezorgd worden nu en over een jaar of 20. Dusssss, willen we dat jullie nu afstand houden zodat wij niet ziek worden want we hebben jullie nodig straks enne…. het komt allemaal goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *