Categorieën
Geen categorie

27 maart 2020

He hoi hoi! Ja ik weet, sorry ik vond dat ik ff moest uitleggen hoe ik er zelf voor stond. Dat dat dan weer zo sentimenteel moet, sorry. Het is niet Corona wat ons de das omdeed, 6 maanden regen was genoeg:-)Jullie lezen mijn stukjes kids, dat weet ik! Nu ik jullie niet meer dagelijks zie moet ik jullie op deze manier maar voorzien van mijn zwartgallige gebrabbel volgens sommige. Ik beloof je dat het morgen een heel vrolijk stukje wordt, je wordt niet elke dag 52.Jullie hebben vast wel gehoord dat het CPB (Centraal Planbureau) een crisis verwacht, dan gooien ze altijd met procenten, 1.7% of 5% zoiets. Zegt mij niet zoveel. Het wordt erg zeggen ze, en zoals jullie weten denk ik dat ook. En zoals ik twee maanden geleden verbaasd was dat we niets deden toen we de beelden zagen uit China, verbaasd me dat nu weer.Waarom zorgen we niet voor keukens in steden om mensen een maaltijd te geven, opvang voor daklozen, Nadenken over hoe we het voedsel aangevoerd krijgen. En hoe we mensen laten betalen ondanks dat ze geen Euro’s hebben. In de jaren dertig kregen mensen voedselbonnen, zullen we nu een alternatief betaalmiddel bedenken? Zullen we het een gulden noemen? Zie je wel dat ik gewoon een sentimentele eikel ben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *