Categorieën
Geen categorie

23 april 2020

Wat zou het toch zuur zijn lieverds als dat virus over een paar weken gewoon weg is. Nou ja gewoon, volgend jaar komt tie wel weer terug, maar tis ff genoeg geweest. Wereldwijd een kleine honderdduizend doden, beetje klein bier, denk niet dat het virus tevreden is. Dan doet het normale griepvirus het beter. In 2018 alleen al in Nederland 30.000 doden. Maar dit virus is wel kampioen paniekzaaien geweest. Nog nooit zoveel onrust in de wereld dan bij Covid-19. Wat dat betreft is hij meer dan kampioen. Tja en dan is alles afgelast… En we waren het er allemaal mee eens. We hebben het Samen gedaan.. We zaten allemaal in de paniek modus en mensen met een andere mening dumpten we in het ‘er niet toedoende’ bakje. Of we ontvrienden ze, das ook lekker makkelijk. Maar wat gaan we nu doen in juni, juli en augustus? Geen Corona meer, geen vakanties, geen concerten, geen festivals of voetbal. Is het een idee om de wereld dan maar op te gaan ruimen? Laten we beginnen met overbodige paniekzaaiers als Appie Osterhaus. En dan die gezellige dikkerd van het RIVM, weg ermee. En laten we gaan kijken of we er wat redelijkheid voor terug kunnen krijgen. In Zweden schijnen ze dat soort types te hebben rondlopen. Mensen die nadenken en beslissingen nemen vanuit ratio en niet vanuit angst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *