Categorieën
Geen categorie

22 april 2020

Mogguh kids, ben wat zenuwachtig. Wat ik jullie vandaag ga vertellen is zwaar classefied. Maar ik moet wel! Helden als Jensen hebben gelijk alleen zitten ze op het verkeerde spoor. Ik ben eindelijk achter de waarheid. Ik heb jullie al verteld over de grijze poes van de buren toch? Dat het eigenlijk geen poes is! Lees verder en huiver.Lieverds het is niet 5G waarmee ze ons in hun macht proberen te krijgen het zijn onze Poezen!!!!Er is zoveel bewijs, ik haal er even twee dingen uit. Het begon in 1551 toen de Engelse koning Henry VII de eerste Chief Mouser in dienst nam en op dit moment is Larry de baas, hij stuurt alles aan. Hij stuurt ook elke dag katten op mij af om me in de gaten te houden. Daarom durfde ik het jullie niet eerder te vertellen. Vanaf vandaag ben ik moeilijker te traceren daarom durf ik het nu wel. Ze lopen door de tuin, maar ik heb ze door! Ik zie het patroon, die is er namelijk niet en dat kids is het patroon. Bill Gates en Lady Gaga, zien jullie het verband al? Bill GAtes en Lady GAga en dat gaat dus terug tot 1958! De eerste uitgave van de Smurfen door een Belgische (lees Brussel) tekenaar. Wie was daar de kat? GArgamel, heb je hem door?Volgens Molly Huismuis is er maar 1 oplossing en ik ben bang dat ze gelijk heeft. Zelf vind ze het ook niet leuk hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *