Categorieën
Geen categorie

16 april 2020

Houden jullie het nieuws nog een beetje bij lieverds? Ik kan me voorstellen dat het je echt geen fuck meer interesseert op jullie leeftijd. Elke dag hetzelfde riedeltje met vaak meer regels die tot gevolg hebben dat jullie minder mogen. Maar er is wel iets leuks rondom het nieuws! Op de radio dan, ik kijk geen tv dus weet niet of het ook op tv is. Maar op de radio hoor ik elke keer reclames van brancheorganisaties. Dat gaat ongeveer zo: “En weet dat Nederland kan bouwen op de bouwsector” of: “Nederland is op de goede koers met logistiek Nederland”. Ze werken ook allemaal door zodat wij blijven leven, dat we dat maar weten! We moeten trots op ze zijn en eigenlijk zou het leuk zijn als we vanavond ff een applausje doen! Waarom?? Vertel het me maar.. Om ons heen kruipt elk land steeds dieper in zijn schulp, wij ook. We zoeken niet naar eenheid maar naar verschillen. Eet Nederlandse producten, draai Nederlandse muziek, ga in Nederland op vakantie! Mag ik jullie vragen hier niet aan mee te doen? Eet wat je wilt, draai vooral GEEN Nederlandse muziek en ga lekker in Spanje op vakantie zodra dat weer mag. Blijf appen met Italianen, Spanjaarden en Engelsen, neem elkaar serieus en praat! Zoek niet naar verschillen maar naar overeenkomsten, neuk met elkaar! Das beter dan vechten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *