Categorieën
Geen categorie

17 april 2020

Wil vandaag een positief verhaal schrijven lieverds. 1 over dat het goed komt, dat onze leiders er alles aan doen om dit op te lossen. Dat ze gezamenlijk strijden voor onze gezondheid….. Goed nu ff serieus. Er zijn natuurlijk een heleboel lieve en eerlijke zakenmannen, niet alle account managers zijn louche autoverkopers en…. verdomme ik zei toch nu ff serieus?Multinationals als KLM en Booking.com moeten overeind blijven. Dividend uitkeren aan hun aandeelhouders zal in de aankomende tijd van minder belang zijn… sorry hoor SERIEUS!Ik denk niet dat er veel gaat veranderen kids. Er wordt gesproken over het nieuwe normaal. Weet je waar ik bang voor ben? Dat het “nieuwe normaal” alleen maar betekent dat wij minder rechten hebben. We worden al strenger gecontroleerd. Ik heb het al eerder over die absurd hoge boetes gehad. En nu komen er apps en vaccins. Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat. Mag je de app weigeren? Hoe zit dat met het vaccin? Persoonlijk heb ik niet veel met een app die bijhoud wie ik ontmoet. Ik weet dat dat al gebeurt maar nu wordt het echt geïnstitutionaliseerd door de staat! En als iets er eenmaal is lieverds dan is het erg moeilijk het weer te laten verdwijnen. Daarom wil ik jullie vragen op te blijven letten. Wees kritisch kids! Blijf waakzaam en alert..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *