Categorieën
Geen categorie

05 april 2020

Zien jullie ook dat er steeds meer mensen komen die zeggen dat de kuur niet erger moet zijn dan de kwaal? Maar das te laat lieverds. We hebben de keus gemaakt, lock-down is een feit, we moeten ermee dealen. Nu lees ik op CNN dat er in het zuiden van Italië al gewapende bewakers bij supermarkten staan, dat er overvallen zijn. In Pakistan is honger en ook in Ecuador gaat het fout. Nog een paar dagen dan gaat de media zich daarop richten, wedden? Wat zou het nou mooi zijn als Nederland nu het verschil gaat maken en we niet wachten op giro 555. We zijn goed in drie dingen: – We maken onwaarschijnlijke hoeveelheden veilig en gezond voedsel in NL. – We zijn kampioenen als het gaat om logistiek- We hebben heel veel geld. Nu kunnen we die miljarden weggeven maar is het niet goed een deel of alles aan het werk te zetten? Ik hoor dat we miljarden aardappels, tomaten en duizenden kilo’s vlees over hebben. We hebben koks, keukens en vliegtuigen genoeg! Laten we als Nederland de wereld voeden, zorgen dat er nergens chaos of rellen uit breken. Want dat is mijn grote angst. Als Carola Schouten nu even ophoud met het pesten van de landbouw. Wij op volle toeren voedsel gaan produceren, bereiden en versturen dan zijn we weer aan het werk en zorgen we voor elkaar… Onbaatzuchtig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *