Categorieën
Geen categorie

06 april 2020

Zo kids goedemorgen! Mochten jullie tijd hebben lees bijgevoegd artikel ff! Zoals ik gisteren aangaf, tekort aan eten gaat een veel grotere bedreiging vormen dan Corona. Nu op dit moment staat er in Amsterdam een moeder op die niet weet hoe ze haar kinderen vanavond eten moet geven. Maar ook in Italië en Spanje, India en Brazilië en dat terwijl er in Nederland eten genoeg is! Honger is de grootste vijand voor onze vrede, als we willen dat er meer Orbannetjes, Poetinnetjes en Bolsenarootjes rond gaan lopen op deze wereld dan gaat dat op deze manier lukken. Door in Nederland massaal voedsel te gaan produceren kunnen we dat misschien voorkomen. Is het niet tijd minister Carola Schouten om nu naar buiten te kijken ipv binnen onze eigen grenzen? Laten we alstublieft niet wachten tot het erger wordt, nu een voedseldistributie plan maken en gaan. Ik zie verschrikkelijk veel geweldige particuliere initiatieven voorbij komen. Dat is echt tof om te zien. Maar dit kunnen we niet oplossen met particuliere initiatieven. Als minister Wopke Hoekstra de maaltijden opkoopt die onze boeren, transporteurs, planners, IT’rs en horeca voor de wereld gaan maken blijft onze economie draaien, hoeven we geen eten weg te gooien en hebben minder mensen honger. Wat zou dat mooi zijn!

https://www.parool.nl/wereld/voor-het-coronavirus-is-de-een-misschien-net-iets-gelijker-dan-de-ander~b141d71e/?fbclid=IwAR3bJwLSydCKptZwOIK88zh2vmoK9pSOHOMaOyBiqGLWQqrcSl5vFlFnqrI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *