Categorieën
Geen categorie

04 april 2020

Zaterdag! Tijd voor een zorgeloze en leerzame les lieverds. Zoals jullie weten zit ik regelmatig in de tuin samen met de hommels. Weet je dat die beesten er allemaal anders uit zien? Geen hommel is hetzelfde, een echt gemêleerd volkje. Maar we worden tegenwoordig vergezeld door een specht, in de tuin van jullie favoriete buurvrouw zit een specht in de boom. En dan denk je oooo een specht wat leuk! Als je zo’n beest hoort kloppen in het bos of park heeft het iets magisch en ga je op zoek naar waar het vandaan komt. Ik kan jullie nu zeggen kids als zo’n beest op nog geen 15 meter van je vandaan aan het kloppen is wordt je er stapelgek van. Het gaat ook maar door. Dat dat beest geen daverende koppijn heeft aan het einde van de dag. Nou ja misschien heeft tie dat wel maar issie zo stom dattie niet snapt dat het door dat getik komt. Op een gegeven moment was ik er ook wel klaar mee en had ik met de hommels afgesproken dat we ff een goed gesprek met Woody gingen voeren. Maar Jezus wat een agressief beest. Hij draaide zich naar ons om, keek vooral mij aan met een blik van “nog twee stappen en ik prik je je beide ogen uit vriend”. Krijste een paar keer heel hard en ging door met kloppen. Ik stond verstijfd, zocht steun bij de hommels maar die scharrelden onverstoorbaar verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *