Categorieën
Geen categorie

03 april 2020

Nou jullie lezen me nog wel kids, Thx.. En nee heb nog geen stuk touw hangen, wees niet ongerust:-) Omdenken, das wat continue door mijn hoofd gaat. Doe ik mijn hele leven al. En misschien is dat wel wat zo beangstigend is, ik kom er niet uit, loop elke keer vast. Kijk ik denk dus niet dat de economie in juli weer aangaat, dat Scheveningen dan weer vol gaten gravende Duitsers zit. Of Amsterdam vol blowende Amerikanen. En das klote want je wil dat mensen weer wat gaan verdienen. Er zullen wereldwijd niet zoveel iPads meer worden verkocht, geen auto’s of bankstellen en uit eten gaan zal voor nog meer mensen onbetaalbaar zijn. Voor hoeveel mensen? Nou ik denk dus voor heel veel mensen. Waarom denk ik dat? Waarom loop ik zo te zeiken.. Omdat ik dus bang ben dat we te laat gaan reageren waardoor situaties nog meer verslechteren. Natuurlijk zijn er restaurants die het wel gaan redden maar hoeveel? Dit jaar kan je vergeten. Wees eerlijk, tis april, voordat we weer draaien is het september, alleen heeft niemand dan geld. Dat gaat dus niet, als ondernemer kan je niet een half jaar geen inkomsten hebben. Alle regeringen beloven miljarden uit te geven, en das mooi. Maar is het niet slimmer om naast het weg te geven het deels al in te zetten? Morgen weer iets luchtigs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *