Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 mei 2024, gewoon zelf een aspergesoepie maken met verse asperges, das leuk.

Het kan ook uit een pakkie maar dat smaakt naar smaakversterkers, dat is geen aspergesoep. En een varkensbuik lekker insmeren met mosterd en een kruidenmix en dan moet tie eigenlijk de BBQ op maar die is er nog niet, dat gaat komen! Ach de oven kan ook, al is dat minder lekker. Gewoon vers en simpel koken maar wel met heel veel liefde, dankbaarheid en verwondering, heerlijk!

Ik heb genoten gisteren, geen stress al was er reden genoeg om te stressen. Het was namelijk best druk en ik stond er voor het eerst, alleen… Nou niet alleen, ik had twee uitzendkrachten tot mijn beschikking. Twee meisjes van een jaar of 16 die daar ook voor het eerst waren. Meisjes van 16, pffffff, wat moet je ermee…

Maar tis hartstikke goed gegaan en nu moet ik aan het werk, schoonmaken, poetsen, schrobben en nog meer schoonmaken. En wie weet ga ik nog even naar de kerk. Er staat hier een hele mooie in het dorpje, die is er neergezet in de 15de eeuw. Die kerk staat er al ruim 500 jaar te staan, niet kapot te krijgen. De kerk bezit ook een orgel uit de 19de eeuw, 1856 om precies te zijn, en die doet het nog steeds. Prachtig, daar wil ik wel naar luisteren, leuk.

Of terwijl een drukke dag, maar het zonnetje schijnt dus wat kan me gebeuren. Tis zondag! Tijd om te genieten, van Zijn schepping, Zijn creatie, zorgden wij er maar wat beter voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *