Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 mei 2024, dansen met Janssen mocht al niet meer en nu is AstraZeneca er ook niet meer.

En toch zegt hugooooooootje, nog steeds, dat de vaxxxins 100% effectief en veilig zijn. Is het gek dat mijn vertrouwen in de politiek, in de maatschappij, in de meeste mensen om me heen, weg is?

5 politie autooootje’s met 9 politie agenten kwamen mij uit mijn campertje trekken, op 12 januari 2021, in Deventer, omdat ik weigerde een mondvod te dragen. De agenten die mijn proces verbaal op maakten vertelden mij dat er op hetzelfde moment een gewapende overval was geweest maar dat er besloten was dat mijn geval urgenter was. Sindsdien ontwijk ik alles wat met politie te maken heeft, randdebielen zijn het, net als 85% van de Nederlanders.

Aan gezonde mensen verdien je niets, ze ziek maken is veel lucratiever. Via ons voedsel en vervuiling duurde het wat te lang dus hoppa we geven de schapen direct een spuitje met gifzooi? Ze trappen er toch wel in, staan in de rij om zich te laten injecteren. Want anders kan je niet naar de mac, of op vakantie, kom hier met die gifspuit!

Chemtrails, pfas, windmolens in zee, zonnepanelen op de meest vruchtbare grond ter wereld, oorlogen, asielzoekers, we worden zo verschrikkelijk belazerd. En het gaat gewoon door, iedere dag weer. Omdat de burger veel te bang is te verliezen wat ze denken te hebben. En daarom beste burger vullen we mainstream media vandaag maar met 1 ding! Met een blauwe idioot met wit haar die niet kan zingen. Heel veel plezier vandaag schaapjes, blijf vooral consumeren en naar de tv kijken, tis 100% veilig en effectief!

Wahahahahaha

2 reacties op “11 mei 2024, dansen met Janssen mocht al niet meer en nu is AstraZeneca er ook niet meer.”

Ze vinden het allemaal wel best en het interesseert niemand geen ene moer hoe deze wereld verkankerd wordt. Het is alleen jammer voor ons, de wakkeren die het zien en dat doet veel pijn. Een fijne dag en geniet van de zon die straks weer in een mistige, grijze hemel staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *