Categorieën
Niet gecategoriseerd

1 maart 2024, mijn verjaar maand.

Mijn 55ste jaar was er 1 om nooit te vergeten en dat had ik ook verwacht. Daar schreef ik vorig jaar al over. Waarom het een onvergetelijk jaar zou worden wist ik toen nog niet en als je me gezegd zou hebben dat ik God zou ontmoeten en ik weer met heel mijn hart in Hem zou gaan geloven, had ik je voor gek verklaart. Maar Hij heeft me aangeraakt en me duidelijk gemaakt dat Hij voor me zorgt, dat gaat mijn 56ste jaar niet overtreffen, das een ding wat zeker is.

Verder is er wereldwijd niet veel veranderd. Rijker worden we door schuld te maken, oorlog voeren we tegen vijanden die we zelf uitkiezen, armoede regelen we daar waar het nodig is. Het gaat alleen steeds minder subtiel. We knallen er meteen full-force in, geen terughoudendheid. Bijzonder dat God mij Hem laat vinden in deze goddeloze wereld, en geen minuut te laat volgens mij. De wereld is nog lang niet uitgeruzied.

Half maart begint mijn opleiding tot vleermuis, huismus en gierzwaluwonderzoeker. Daar kijk ik errug naar uit. Het is een intensieve opleiding, zowel theorie als praktijk, alleen dat is al zo tof om te gaan doen, mijn 56ste levensjaar begint hartstikke goed! Met tegen die tijd hoop ik nieuwe selfies…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *