Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 november 2023, een heel vroeg stukkie.

We gaan zo weg, met veel teveel spullen. Ben benieuwd of we dat allemaal gaan redden. Verhuizen met een bus hebben we al eens gedaan, vanuit Lekkum naar Gorredijk, dat was al een heel avontuur. Maar nu een kleine 1000 km van Zwitserland naar Nederland met de bus en daarna 4 treinen, wie verzint het. Zie er best tegenop, 11 uur reizen met de trein is lang, zeker als je hond bent.

Maar ook dit gaan we redden, daar ben ik van overtuigd, we gaan kijken hoe. Voor de laatste x dan, man wat balen we, wat hadden we hier graag de winter doorgebracht. Maar ja, er staan nu eenmaal regeltjes in een contract en daar hoort een maand opzegtermijn bij, plannen kunnen veranderen, tis niet anders. We gaan met een trots gevoel weg, we hebben hier, binnen een maand, een compleet nieuwe kaart neergezet en een hoop mensen blij gemaakt met ons eten. Dat pakt niemand ons meer af, tis goed zo.

Nu de trein in, ik hoor dat Linn beneden mij ook wakker is. We hebben weer een mooie tijd samen gehad. Eerst het varen richting Zuid Frankrijk wat totaal misging en nu dit hier. Toch hebben we nergens spijt van, er komen vast nieuwe kansen. We zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben gehad. Tot straks, we komen eraan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *