Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 oktober 2023, vandaag komen de monteurs langs, althans dat hebben ze gezegd.

Het werkt allemaal net iets anders in België. Google geeft aan dat de Carrefour op zondag open is maar wat denk je? Dicht. En wie heeft er in de rest van de wereld altijd gelijk? Juist.

Vanaf de plek waar we liggen rijd 1 bus per uur naar Namur, vol die bus, vol, das niet normaal. En niet 1x, neeeeeee elk uur zit die bus stampvol, waarom niet 2 per uur? Omdat het zo niet werkt in België, punt.

En dan de ecluse, voor de niet Franssprekende onder ons, de sluis. Die gaat niet vandaag open maar, volgens de sluizensite donderdag. Al hoorde ik dat dat ook maar afwachten is. Er liggen ondertussen ruim 20 vrachtschepen voor die sluis, das toch best veel. Maar er schijnt geen echte noodzaak te zijn om dat ding te fixen, raar toch?

Niet dat we ons druk maken. Lukt plan A niet dan moeten we over naar plan B en anders doen we C. Al zijn we wel een beetje klaar met dat geschommel hier in die nepsluis. Nu zijn we er nog niet uit wat plan B precies is maar dat zijn zorgen voor morgen en ik heb net geleerd dat we aan de zorgen van vandaag wel genoeg hebben. Dus laten we ons concentreren op de motor en zorgen dat die het weer gaat doen.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *