Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 september 2023, de meest relaxte maandagochtend van mijn leven!

We genoten voor het eerst deze trip van een kopje koffie en een kopje thee op een terrasje in het altijd gezellige Huy. We waren vroeg vertrokken, want zoals gezegd lagen we op een zeer onhandige plek als het gaat om Sam. Tegenover het cafeetje, waar we zaten, was een sandwich shop, we hadden nog niet gegeten dus waarom niet? Een half stokbrood belegd met ham en kaas kost daar namelijk 3,50, die met zalm, tomaat, sla en een heerlijke sausje is 4,50. Linn had zin in nog een kop koffie verkeerd dus moesten we toen we weggingen 2 koppen koffie verkeerd en een thee afrekenen, €6,40.

Gelukkig gaat het hartstikke goed in Nederland, volgens rutte, en kunnen we het betalen, niets aan het handje, ga zo door! Of wij nog lang doorgaan is nog maar de vraag. De motor doet nog steeds wat raar af en toe. Er zit een hoop prut in schijnbaar en dan slaat tie af en toe af. Das niet handig in een sluis of als je wilt aanleggen. We hebben mazzel dat het niet druk is zodat we niet al teveel opvallen. Ik heb de boot al meerdere keren moeten afremmen via mijn landvast. Best spannend maar niet handig.

Toch heb ik er alle vertrouwen in dat we er komen, waar precies is alleen nog niet zeker. Het voelt gewoon goed! We zijn onderweg en we hebben het naar ons zin, dat is het belangrijkste, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *