Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 juli 2023, Even een berichtje tussendoor vanuit de Bieb.

Er komt een nieuw device aan! joepie. Ik mis het schrijven van mijn stukkies wel. Tis nu ook helemaal niet de tijd om te schrijven. Na mijn laatste stukkie kreeg ik meteen reacties, lief en dank daarvoor. Ik ontving een iPad maar helaas werkt die niet met de wordpress inlogcertificaten. Ongelooflijk toch dat een nog prima werkend apparaat het niet meer doet omdat er geen updates meer voor te krijgen zijn. Maar goed laat ik me daar niet druk over maken:-)

De bijbel gaat hard, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik Psalmen en Spreuken niet helemaal gelezen heb. Dat zijn ook geen hoofdstukken om door te lezen. Ik heb me voorgenomen om iedere avond een psalm te lezen en 1 spreuk, das meer dan genoeg om op te kauwen, twee spreuken achter elkaar is niet te doen naar mijn idee. Prediker was geweldig, daar ben ik ook nog niet klaar mee. Wijsheid begint bij het vrezen van de Heer, tis niet anders…

Langzaam komt er zicht op een volledige renovatie van de elektriek aan boord, tis best een dingetje. Maar ook hier komen weer mooie gesprekken uit en misschien wel een zonnepaneeltje om ze continu vol te houden. Tijd, ik moet het laten gaan, in mijn situatie is tijd geen issue. Kheb zoveel om op te schrijven maar tis best rumoerig hier in de bieb. Niet zozeer van de gasten maar het personeel is errug aanwezig. Iedere dag een stukkie, het komt er weer snel aan, fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *