Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 mei 2023, het is koud, ik wil mijn bed niet uit.

Heb ik in de winter nooit zo’n last van maar tis geen winter. Warm weer, please! Kheb het nodig. Sam interesseert het helemaal niets. Zijn er mensen die ook een hond hebben die nooit onder een deken willen liggen? Het maakt niet uit hoe koud het is, Sam wil er niet aan. Een deken over zich heen vind hij helemaal niets. Koud man.

Kheb op het moment een olielamp aan staan, die geven meer warmte dan licht, een mooie bijkomstigheid. Tis een kleine ruimte zo’n boot, 1 zo’n vlammetje warmt het hier binnen al flink op. Ik heb een kacheltje maar goed, wie doet er een kachel aan half mei? Das absurd. Gelukkig zie ik het zonnetje heel vaag door de bomen schijnen, het komt goed…

Het komt goed, loslaten koertje. Ik wil in bed blijven liggen, tis koud in de wereld, steenkoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *