Categorieën
Niet gecategoriseerd

8 maart 2023, gisteren is er in de States weer een bank omgevallen.

1 voor 1 vallen ze om. Gelukkig springt de fed meteen in om rumoer te voorkomen. Er is rumoer genoeg, dit kan nog wel ff wachten. In Nigeria wordt de zoveelste coup gepleegd door het westen. Wat daar zit aan politici stelt niet zoveel voor. Wat spiegeltjes en kralen, bmw’s en ander uiterlijk vertoon en de mannen gaan wel mee. Met geweld wordt de digitale nairo ingevoerd. Ze moeten het toch ergens testen dan maar daar. 1 probleempje de bevolking wil er niet aan, ze verdommen het.

Iran en Israël staan aan de vooravond van een conflict, dat het gaat gebeuren is zeker. Tis alleen nog de vraag wanneer. Israël gaat Iran bestoken met bommen en granaten vanwege nucleaire activiteiten. Hebben we dat niet eerder gehoord? Ach waarom ook niet…

De bevolking van Turkije wacht ondertussen op de grote aardbeving, er moet er volgens deskundigen nog 1tje komen. Die snor die daar leider is maakt zich drukker om zijn internationale status dan zijn volk maar das niets nieuws. Alsof rutte, sunak, macronnetje of die Duitser met het volk bezig zijn. Laat me niet lachen! Ze schijten op het volk, letterlijk en figuurlijk.

Het Volk! Of ‘useless eaters’ worden we ook wel genoemd. Wat is een bevolking? Wat maakt een volk? Is het belangrijk voor een land dat de bevolking zich er thuis voelt? Daar gaan we het 1 april, onder andere, over hebben! Tijdens de eerste Skaai van het Fryske Folk. We gaan de grote roze olifant aanpakken die midden in de kamer staat maar waar niemand het over durft te hebben. Iemand moet het doen, dan wij maar, de Fryske Filosoof en de nar! Zet hem vast in je agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *