Categorieën
Niet gecategoriseerd

24 november 2022, de 1 na de andere film komt uit.

Wappie films. Met namen als “Died Suddenly” en “State of Control” hoef je geen Einstein te zijn om te weten waar ze over gaan. Vanwege mijn wappie netwerk komen dit soort films veel langs. Telkens met de vraag erbij of ik ze wil distribueren onder de schaapies. En daar ga ik mee stoppen.

Misschien dat ik het helemaal fout zie hoor maar volgens mij zorgt het alleen voor meer verdeeldheid. Laat ik explicieter zijn, het zorgt voor meer verdeeldheid. Ik weet het uit ervaring. Bijna 3 jaar stuur ik al van allerlei wappie info naar mijn volledig gevaxxxte familie wat tot niets anders heeft geleid dan dat ik ze al 3 jaar niet zie of spreek.

Maar daar gaat misschien verandering in komen. En het is aan mij daar goed mee om te gaan. Ik lig er al dagen van wakker, waarschijnlijk ben ik er ziek van geworden. 3 jaar lang heb ik olie op het vuur gegooid ipv het te blussen. Ach ja, een Einstein ben ik nooit geweest.

Nog 2 dagen en dan zou ik mijn hele familie kunnen ontmoeten. En het is aan mij daar iets leuks van te maken. Ga ik in het kringetje zitten en praat ik mee over voetbal en het weer dan is het zo voorbij en heb ik ze iig nog een x gezien. Ga ik er als de militante extremist staan, die ik de afgelopen jaren heb gespeeld, dan is het zo afgelopen en kan ik er weer snel vandoor. Een middenweg is er voor mijn gevoel niet, dat maakt het zo lastig.

Tis nu bijna 03.00. Mijn hoofd maakt overuren om de juiste woorden te vinden. Ik weet dat er nog een weg is, Hij heeft me die getoond. Maar daar ben ik nog lang niet aan toe. Tis maar de vraag of ik er ooit zal komen. Pffff, ik ben ziek, dat zou een reden kunnen zijn niet te gaan. Das wel de makkelijkste oplossing.

Wilt U mij helpen er een leuke dag van te maken? Gewoon een leuke dag. Meer hoeft niet. Vind voetbal tof om naar te kijken en er is genoeg gebeurt om over te praten, dus dat moet geen probleem zijn. En wat betreft het weer? Daar is altijd wel een goed gesprek over te voeren. Maar niet over mensen die plotseling zijn gestorven of over het controleren van landen, dat moet me toch lukken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *