Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 november 2022, nou aan huilen kwam ik niet toe gisteren!

Wel aan snotteren, hoesten en proesten. Influenza, = Onder invloed van sterren, heeft me te pakken. Virus, = doodgaan van cellen, heeft me vannacht wakker gehouden. Mijn lichaam is zich, net als de bomen die hun bladeren laten vallen, aan het voorbereiden op de winter. Deze transformatie gaat dit x gepaard met wat snot en gerochel, onprettig maar ‘t heurt erbij.

Veel thee, water en rust, dat helpt bij mij altijd het beste. Mama bracht mij vroeger een beschuitje met dun boter en een plakje kaas. Kheb geen beschuiten maar dat is ook niet nodig. Ik proef ze nog. Bedankt ma!

Sam heeft het door, hij ligt met zijn hoofd op mijn been en kijkt me bezorgd aan. Denk dat dat niet zozeer vanwege mijn gesnotter is maar meer omdat tie z’n wandeling door zijn neus geboord ziet worden. Maak je niet druk kerel, dat komt goed!

Morgen ga ik een nieuwe podcast opnemen met de Fryske Filosoof. Dat gaat door! Met of zonder gesnotter. Net als mijn lichaam transformeert er om mij heen zoveel, daar moet over gesproken worden. Vragen beantwoord, dromen uitgelegd. De Filosoof en de nar, binnenkort weer in dit theater🤠.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: