Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 september 2022, vanmiddag om 15.00 (Moskou tijd), 14.00 voor ons, is het feest in Donbas en de andere 3 regio’s waar ze gestemd hebben.

Volgens MSM niet maar ik volg een aantal onafhankelijke journalisten en die geven aan dat de meeste Donbassers echt heel blij zijn. Na 8 jaar geleefd te hebben onder een fascistisch regime kiezen ze voor de minst kwade. Althans dat hopen ze…

poetin zal de grenzen van de 4 regio’s gaan verdedigen als zijn eigen grenzen. De oorlog gaat nog wat grimmiger worden vanaf vandaag. Met een inflatie van 17,1% komt dat best goed uit, oorlog is goed voor inflatie, dat leert de geschiedenis ons. Verdomme waarom?

Waarom hebben we niets geleerd? Waarom zie ik dit al 2,5 jaar aankomen? Hoe kan het dat slimmere kennissen, vrienden en familieleden mij als compleet gestoord zien? Na dit weekend ziet de wereld er compleet anders uit. Zitten we officieel in WW3. Alleen maar omdat mensen zo bang zijn te verliezen wat ze denken te hebben. Niet meer dankbaar zijn voor wat ze hebben, alles voor lief nemen. Wat een triestheid.

Als jij nou bang bent, angst voelt om alles te verliezen. Ga vandaag wandelen, het liefst alleen! Pak niet de auto om naar het bos te rijden of een mooi natuurgebied. Ga wandelen in je omgeving en geef die aandacht. Pak dat papiertje op wat zwerft op de grond, zeg hallo tegen de bloemen die je tegenkomt. Geniet van de zon op de huid, het gekrijs van een kraai of meeuw hoog in de lucht. Neem alles diep in je op, laat je meenemen in al die wonderen die dichtbij jezelf te vinden zijn. Laat los wat je denkt nodig te hebben, alles is er altijd, is het niet hier dan wel aan de andere kant, geniet van het moment, wees dankbaar!

Één reactie op “30 september 2022, vanmiddag om 15.00 (Moskou tijd), 14.00 voor ons, is het feest in Donbas en de andere 3 regio’s waar ze gestemd hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *