Categorieën
Geen categorie

31 maart 2022, ze vragen zich niet eens meer af of het gepeupel er wel intrapt kids, het is een gegeven.

Maanden heeft het aan 1 stuk door geregend. We hebben tig stormen over ons heen gehad, maar daar issie weer! Extreme droogte….

Tja als je mensen die zich 3x hebben laten vaxxen, binnen 1 jaar, en dan nog corona krijgen, kan wijs maken dat dat normaal is dan hoef je je nergens meer zorgen te maken. Dan geloven ze nog dat ze hun eigen kinderen moeten offeren voor een ander. Je doet het tenslotte voor een ander.

Nu ben ik een hele slechte voorspeller. Al 2 jaar roep ik dat alles naar de klote gaat maar de economie draait nog steeds als een tierelier. Niemand maakt zich er zorgen over dat de ecb, nog steeds, iedere maand rond de 30 miljard de economie inpompt. En dat al 2 jaar lang. Nee dat is niet van belang, kijkt u maar naar rechts, links houden wij wel in de gaten.

Het regent buiten, al een tijdje. Er komt zelfs sneeuw aan. Das niet goed voor mijn basilicum die ik net in de volle grond heb neergezet. Ik heb goede hoop dat de kooltjes en veldsla het wel overleven. Tis maar een paar dagen echt koud.

De kippies leggen elke dag een ei, ik spaar ondertussen blikjes knakworsten, bonen en noten. De voedselrellen in Sri Lanka en het Midden-Oosten bereiken MSM nog niet, die passen nog niet in het plaatje.

Dit weekend mag ik weer voor mensen koken! Daar kijk ik naar uit. Mochten jullie mensen kennen die toe zijn aan een uitje, een break in Fryslan, een korte retraite, dat kan! Ga ik morgen wat meer over vertellen. Fijne dag:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *