Categorieën
Geen categorie

29 maart 2022, “we moeten onze buurtjes toch helpen” zei hij kids.

Tja en dan gaat bij mij het licht uit. “Onze” buurtjes. Mijn hele dag verpest en eigenlijk voel ik me nog steeds k*t. Hoe is het toch mogelijk? Als ze hem vertellen dat tie een luier om moet dan doettie het, 83. Man man, wat een triestheid.

Is er nog wel wat om voor te vechten? Heeft het zin? 100 tot 150k “buren” worden deze kant op gestuurd. Juichend halen we ze binnen. Hello my name is olga, I’m a good cook, I can clean and be a good wife.

Acquired Immune Deficiency Syndrome, A.I.D.S verwarren wij nogal vaak met een ziekte die te maken heeft met onveilige sex. Maar daar staat A.I.D.S niet voor, tis een verzamelnaam, net als corona. Hiv is 1 van de varianten die aids kan veroorzaken. Hiv, net als delta of omikron is het nog steeds onbekend waar het nu precies vandaan komt. Hahahaha, grrrrrrrrrrrr, gvd, what the fuck! Vleermuizen en apen? Geld en macht, daar komt A.I.D.S vandaan.

Don’t fuck with your immuunsystem, voor velen is het te laat. Ondanks dat er minder geneukt werd, de afgelopen 2 jaar, krijgen we een A.I.D.S plandemie de aankomende maanden. Ik weet, ik mag dit niet denken, niet zeggen of verwachten. Het is te gruwelijk, niet te overzien. Maar in mijn ogen is er geen andere oplossing! Het is een strijd tussen goed en kwaad. En ik moet zeggen dat “het kwaad” er goed voorstaat. Tis zeker 3-0, maar we zitten nog ruim in de eerste helft. Onze beste speler zit nog op de reservebank, onzichtbaar voor de tegenstanders, maar zo voelbaar aanwezig voor mij, en ik hoop jullie….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *