Categorieën
Geen categorie

28 maart 2022, en dan ben je 54, kids.

Er is er 1 jarig hoera hoera. Voel ik me jarig? Nee, wil ik jarig zijn? Ook niet. Kheb al wel een heel mooi cadeau ontvangen van 1 van mijn lezers. Nu ik niet meer mee doe heb ik, financieel, af en toe een uitdaging en dan helpt zo’n donatie mij de lente door, dankjewel😘.

De president van wat ooit “the Greatest nation in the world” was roept op tot een regime change, en vermeld daarbij en passant dat Europa een slagveld gaat worden. De kranten koppen dat poetin zijn bevolking ‘zombificeerd’, Excuse moi! Als er 1 krant is die zombificeerd is het de volks-verlakkerij-krant wel.

Ik ga gewoon verder met mijn stukkies. Ben wel steeds meer aan het denken of ik er niet wat meer vlogjes bij moet maken. Over de tuin bv waarin ik gisteren prei, ezelsoor, tijm, peterselie, basilicum en selderij heb geplant. Vandaag gaat de sla erin. Ik ga niet alle sla in de volle grond zetten denk ik, het barst hier van de slakken en die schijnen dol te zijn op sla. Er is een kas waar ik gebruik van kan maken, ik ga ze zowel binnen als buiten zaaien. Leuk experiment!

We zullen doorgaan! Als water uit de kraan, we zullen doorgaan. Tis 8 uur, de kippies willen eruit, Sam wil wandelen, mijn maag knort. 54, ik?

6 reacties op “28 maart 2022, en dan ben je 54, kids.”

Van Harte Koert!!

Jarig zijn in de oorlog, kijk dan heb je straks ook nog verhalen voor je kleinkinderen 🙂

Maar hongerwinter zal het niet worden, zi ehet helemaal goedkomen met de moestuin & kippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *