Categorieën
Geen categorie

18 februari 2022, Halleluja lieverds!

Geprezen zijd ons landje! Geprezen zijn de leiders van dit armzalige volkje! Geprezen zijn de onderdanen! Geprezen zijn de statistici bij het cbs (centraal bureau statistiek). Wij zijn een uniek volkje, nog veel unieker dan jullie weten. Afgelopen week zijn er 198 mensen opgestaan uit de dood kids! Hier in Nederland! Je verwacht het niet, ik snap het. Er wordt ook zo bescheiden over gedaan. Maar tis echt zo, 198, wat zullen die mensen blij zijn…

We zitten volgens het cbs in week 6 nu, zoals jullie hebben kunnen lezen hield ik me tot een week of 4 geleden nogal bezig met de cijfertjes die het cbs presenteert. Iedere donderdag op vrijdagnacht vernieuwen ze de boel. Begin dit jaar werd ik er helemaal niet goed van aangezien die cijfertjes continu veranderen. Toch bleef ik wel stiekem kijken en nam screenshots van de site. Alleen vergat ik die te maken in week 4 terwijl in die week het aantal sterfgevallen weer een stijging liet zien van ruim 300 extra overledenen. De week erop toen de cijfertjes voor week 5 uitkwamen waren die 300 extra doden er niet meer. Van ruim 3400 was het aantal doden in week 4 gedaald naar iets boven de 3100. Halleluja!

Jullie kunnen je voorstellen dat ik er flink de pee in had. Bewijs had ik nu niet. Maar goed, ook de cijfers van week 5 zaten weer ruim in de 3400 dus maar een fotootje gemaakt en weer een weekje wachten. En daar issie dan! Vorige week waren er volgens het cbs in week 5 3450 mensen overleden. Deze week zitten we op 3252. Dat is toch uniek? 198 doden die weer zijn opgestaan! 198 kids, das niet niks, das een wonder.

Tsja bij mij gaat het licht uit. Kan iemand mij uitleggen waar zo’n foutmarge vandaan komt? Waar die 198 doden zijn gebleven? Gedeeld door 7, ff kijken, dat zijn ruim 28 dooien per dag die er dus niet zijn geweest. Zijn die mensen opgestaan uit de dood? Heeft een dokter zich vergist? Was de computer stuk en heeft de baas van het cbs het zelf ff op een kladje berekend? Ik kan me er van alles bij voorstellen maar HOE DAN?

We worden zo gruwelijk genaaid, zo onwaarschijnlijk bedonderd, het is met geen pen te beschrijven. In wat voor een wereld leven we?Over een paar weken de verkiezingen, kunnen jullie het je nog herinneren? Vlak na de verkiezingen in 2020 gingen we 2 weken in lock-down to flatten the curve. Voor de verkiezingen was groepsimmuniteit de oplossing. Vanaf 25 feb versoepelen we nog verder, ik geef het een week of 5. Geniet ervan lieverds, doe alles wat God verboden heeft. Vergeet slapen, leef je uit in nachtclubs en obscure kroegen. De aankomende 5 weken zijn de laatste stuiptrekkingen van een verloren beschaving. Halleluja!

Week 5
Week 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *