Categorieën
Geen categorie

15 februari 2022, nu ben ik niet zo’n volger van BN’rs, lieverds, maar ik moet het hier wel ff voor ze opnemen!

Tis toch van de zotte… Kijk beroemd wordt je niet zomaar, daar heb je specifieke talenten voor nodig! Tis niet zo dat als je goed kan zingen of acteren dat je dan ontdekt wordt of zo. Weet je wel hoeveel mensen er goed kunnen zingen? Of acteren!

Kunnen jullie het je nog herinneren? Niet eens zolang geleden was er een schandaaltje rond een castingbureau, de grootste van NL, die van Hans Kemna. Had ook iets te maken met mannen die hun piemel moesten laten zien tijdens een auditie voor een soepreclame. Of een anaal onderzoek kregen aangeboden als ze een rolletje wilden in de volgende k*tfilm van robocop verhoeven. En das echt niet iets van deze tijd kids, das altijd zo geweest, tis net als toeteren voor mensen uit Turkije, tis onderdeel van de cultuur!

Kijk nou ook eens goed naar al die BN’rs. Laten we die aandachtshoer van een maasland is nemen. Btw hoer zeg ik hier met respect hé! Als er iemand is die zich in alle bochten wringt om maar onder de aandacht te blijven is zij het wel. Niets maar dan ook niets kan dat mens! Ze kan niet presenteren, niet zingen, acteren, musiceren, schilderen, beeldhouwen of al zou het maar goed macrameeën zijn. Toch vervuilt het al decennia onze beeldbuis, gek toch? Nee natuurlijk niet! Tieten, kont en zo gewillig als een konijn in het voorjaar das alles wat je als vrouw nodig had.

En voor mannen gold min of meer hetzelfde. Met 1 verschil. In mijn tijd waren tieten voor mannen nog niet nodig maar in deze tijd is het must. Vroeger was een soepele aars een ticket naar succes, nu vraagt het ook een medische ingreep. Heb je tieten en een pik! Hoppa kom er maar in! Meer is niet nodig, je hoeft verder echt helemaal niets te kunnen, tieten, een pik en gewillig, that’s all folks…

En als je dan zover bent gegaan kids! Als je je door half corporate Nederland hebt laten uitwonen. Als je je hebt laten verbouwen voor de goede zaak. Als je de smaak verschillen kunt beschrijven tussen de sperma van john en johnny de mol, dan wil je respect! Wat zeg ik dan verdien je respect! En dan begrijp ik dat je uit het lint gaat in een supermarkt als zo’n caissière je niet herkent, of erger je wel herkent maar geen aandacht aan je besteed. Ik pleit voor wat meer respect voor deze mensen, tis niet zomaar iets! Beroemd zijn.

2 reacties op “15 februari 2022, nu ben ik niet zo’n volger van BN’rs, lieverds, maar ik moet het hier wel ff voor ze opnemen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *