Categorieën
Geen categorie

11 januari 2022, ik las dat kim in Noord Korea iets onbekends heeft afgeschoten kids.

Ik kan me dat zo goed voorstellen. Jarenlang, wat zeg ik decennia, sta je dagelijks in het nieuws, ben jij de grote boeman van de wereld en dan? Dan is er in eens Corona! Dat moet je ff verwerken, das niet makkelijk.

Zou hij eerst ff toestemming gevraagd hebben aan zijn grote broer xi? Denk het wel, volgens mij durft kimmetje nog geen scheet te laten zonder permissie te vragen bij het buurland. Over xi gesproken. Vinden jullie het niet tekenend dat er in ons k*tlandje geen 1 sporter is die weigert erheen te gaan? Of dat je ook maar iets hoort vanuit linksdraaiende Nederland over mensenrechten in dat land? Geen stom woord over de Oeigoeren of de absurde maatregelen. Miljoenen mensen zitten opgesloten in concentratiekampen maar de 500 meter huppelkutten moet doorgaan, ze hebben er tenslotte keihard voor getraind, stelletje lafbekken.

Wat ook meezit is dat we niets meer horen van onze moslimvrienden in Afghanistan. Zouden ze zo blij zijn dat wij weg zijn dat ze nu gezellig met z’n allen de hele dag rond een kampvuurtje zitten thee te drinken? Klein opiumpijpje erbij, lekker man. Chillen met die billen…

Kent 1 van jullie iemand binnen het omroepbestel? Ik heb een geweldig format voor een nieuw programma! Zo’n beau erven van nogwat zou de ideale presentator zijn. Je neemt een terrorist met 2 of 3 aanslagen achter zijn naam en een mondvodden weigeraar en dan mogen de mensen thuis beslissen wie er aan het eind van de show aan een kruis genageld moet worden. Ze moeten eerst wat opdrachtjes uitvoeren en vertellen over hun miserabele jeugd. Ik ben ervan overtuigd dat ik weet wie er overblijft! Wat denken jullie?

3 reacties op “11 januari 2022, ik las dat kim in Noord Korea iets onbekends heeft afgeschoten kids.”

Beste Koert,

Ik beschouw het artikel van vandaag als afkickverschijnselen.

80% van terroristische acties zijn ge-ensceneerd door bedrijven die je kunt inhuren, het zijn acteurs, de andere terroristische acties zijn false flag, dus gepland door ‘de overheid’ en uitgevoerd met militaire precisie.

https://3d5d.space/video/3/extern-video-ole-dammegard-s-most-important-video-ever?channelName=5ebee906b562d

Ja er zijn ook wel een paar Arabieren of Libiërs te vinden, maar als je doorgraaft blijken ze weer CIA assets te zijn! Dus je loopt weer MSM nieuws te herhalen, wat leugens zijn. Onbedoeld lieg je dus mee!

Kortom: War against terror, is hetzelfde als war against virus, volkomen dwaas, omdat er geen vijanden zijn. Het is een verdienmodel. Angst aanjagen = Geld, geld geld Wapenindustrie, voedselindustrie, farmaceutische industrie, en petrochemische industrie allemaal samengekomen om eugenetische idealen ten uitvoer te brengen (lees, genocide, moord).

Ik dacht dat je dat baggernieuws niet meer als BRON zou gebruiken, maar de Universele BRON. Ik dacht dat je ging afkicken van echokamer spelen van ziekmakende mind control. Je weet dat 99% van al het nieuws op de planeet gefabriceerde leugens zijn. Wanneer begin je nou echt met ontgiften, zodat je weer een heldere geest in een autonoom gezond lichaam krijgt?

Ik voel met je mee, maar jouw berichtjes trekken mij soms ook naar beneden, omdat jij fakenieuws loopt te herhalen als ware het serieus. Ik lees al dertig jaren geen kranten, ik lees echte boeken, ik kijk al jaren geen t.v. en de radio staat al jaren uit. Ik creëer daarom mijn eigen nieuws, nieuws wat hoop geeft, de waarheid, en een uitweg. Ik wil je helpen met ontgiften, want ik ben er ook doorheen gegaan, ik weet hoe moeilijk het is, en eigenlijk ook weer hoe eenvoudig. Bijna alle verslavingen heb ik nu verslagen, roken, TV kijken, nieuwsgierigheid, alcohol, suikers, vlees, en mijn lichaam reageert daarop op mijn spirit, niet andersom.

Zuiver leven begint met het opruimen van de shit, bagger en rotzooi. Dat geldt voor alle zintuigen. De grootste energiezuigers zijn die dingen die je afhouden van jouw universele zelf, de universele wetten. Als ik zeg media, bedoel ik natuurlijk ook jouw smartphone! Gebruik het om een spelletje te spelen, jouw mind te trainen, in plaats van de tijd te doden.

Ik mag je graag, en ik voel jouw strijd. Gewoon doen en dan kijken waar het uitkomt, wat heb je meer te verliezen dan het leven zelf? Zei ik niet dat mensen niet bang zijn om dood te gaan (dat denken ze), ze zijn bang om te leven en ze laten zich op duizenden manieren een valse zekerheid aansmeren. De zekerheid is de ziel in jouw donder, laat die ziel nou eens vrij.

Groet,

Nikon

Als u denkt dat ik dat allemaal kan ‘bedenken’ dan zou u zelf wel eens de rationalist kunnen zijn.

Een vat vol kennis geeft nog geen wijsheid. Mijn schrijverij komt voort uit gevoel, intuïtie, en ervaring, en het is verdomd handig dat ik mijn brein kan gebruiken om bepaalde zaken naar buiten te brengen. Ik denk dus eigenlijk niet na en ben het ook pertinent oneens met de leugens van Descartes (met zijn ‘cogito ergo sum’).

Misschien accepteert u niet dat het gehele universum een informatie bron is waaruit men altijd kan tappen, een kwestie van stilte in jezelf creëren (alle andere (ruis)bronnen uitzetten), of misschien wilt u het niet accepteren, omdat u dan bijna alles wat je hier op aarde hebt geleerd (ook) moet loslaten, en mensen doen dat nu eenmaal niet graag. Koert is daar een mooi voorbeeld van. Ik zie dat hij zijn (ongeveer vijftig jaren van geprogrammeerde en aangeleerde) zekerheden wil loslaten (bijv. mainstream media), maar tegelijkertijd klampt een andere schijnzekerheid (een concept) zich weer vast, religie. Het uit zich in zijn woorden als zegeningen (van Latijn ‘signi’, of ‘mark of the…’ en halleluja (‘praise ye Jehovah’). Zoals ik al schreef; “ik zie het als afkickverschijnselen”, het afkicken van al je (aangeleerde) zekerheden maakt dat je lichaam wat feller en ongecontroleerd reageert.

Bijna niemand weet dat geloof niet is wat onze vermeende Jezus zou hebben gepredikt. ‘Iesous’ is al een Griekse term, met de waarde is 888, volgens de gematria, dat terzijde. De gezalfde, Hebreeuws messiah, Messias, is in het Grieks weer Christos, en was al minstens 500 jaren voor de vermeende geboorte van onze Christus een welbekende naam. Het principe ook; de apocalypse, de openbaring van Ioannes, ook minstens 500 jaren voor de geboorte van onze vermeende Christos, is, als je de oorspronkelijke tekst leest, een gecodeerd stappenplan voor elk mens om uiteindelijk als overwinnaar (van je vleselijke zelf) uit de bus te komen. De kennis en wijsheid vergaren komen in dat stappenplan bovenaan, daarvoor is het zaak de Ne Phren (gematria =666, het beest) in jezelf te overwinnen, de aardse lusten en verzoekingen. Lijkt me overbodig te zeggen dat dus ook seksualiteit voorkomt in dit stappenplan, hoe ermee om te gaan, hoe lusten te beteugelen. Dit kun je niet bedenken, en toch gelooft bijna iedereen dat de apocalypse iets te maken heeft met de ondergang (of verwoesting) van de aarde. Dommies, het is de ondergang van jouw eigen fysieke (virtuele, leugenachtige) werkelijkheid, door de geest en de ziel, kennis en wijsheid in jezelf voorrang te geven boven alles. Koert is goed op weg, hij beseft dat de materialistische weg een doodlopende is, maar toch slaat de twijfel bij hem steeds toe. Dat maakt hem een beetje mijn held, want helden kennen ook twijfel, het zijn net mensen.

Geloof heeft er dus weinig mee te maken. Geloof is wellicht prettig, want het creëert sociale banden met andere gelovigen en geeft een vorm van verbinding in een wereld waarin we ons verdomd alleen of eenzaam kunnen voelen. Maar geloof schakelt wel ‘anders willen’, ‘niet willen’ en/of ‘anders weten’ uit, ten behoeve van datzelfde grote goed. En zo ontstaan hele gevaarlijke systemen, waarbij geloof wordt gemengd met ‘agenda’s’ van de machthebbers. Let wel, in mijn ogen zijn het geen machthebbers, alleen als iedereen gelooft dat ze macht hebben, dan kan ik weinig doen daartegen. Er zit ook wel iets goeds in geloof, maar niet in de toeters en bellen, jurken en gebouwen die eromheen gebouwd zijn. Dat goede is een begin, geloven IN JEZELF, JEZELF vinden, (onder)zoek JEZELF, de rest komt daarna vanzelf.

Dit denk ik niet, dit weet ik zeker.

Toepasselijk lied, zoek jezelf: https://youtu.be/xHHlTv5l2I8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *