Categorieën
Geen categorie

9 januari 2022, in mijn herinnering verveelde ik me nooit vroeger kids.

Alleen op zondag. En het is vandaag weer zondag. De 94ste als het gaat om mijn stukkies. In het totaal zijn het er nu 658. 2x heb ik een extra stukkie geschreven op 1 dag omdat ik vond dat dat nodig was dus eigenlijk al 660! stukkies. Volgend weekend is het moment om afstand te doen van mijn smartphone, vinden jullie niet?

Nog een week om mijzelf te verliezen in al het nieuws wat voorbij komt. En het gaat een leuke week worden, dat is zeker. Morgen eerst die marionetten op het bordes. Ach das alleen maar voor de bühne. Nee, totaal niet interessant. Aankomende week wordt het leuk op de beurzen wereldwijd, veren ze nog een x terug of gaan we down under? Het antwoord is niet afhankelijk van de reeële economie, die is al volledig naar de kloten.

Komt er oorlog? Taiwan? Oekraïne of Kazachstan? Turkije lijkt mij ook een goede partij om eens zijn tanden te laten zien. Van wat ooit de ‘hoeder van de vrije wereld’ was hoeven we niets te verwachten. Die is te druk met zichzelf. Nog 1 week om het op de voet te volgen, ik ga ervan genieten!

Frodo gaf mij, via Lena, door dat het leven echt heel leuk is. Hij heeft gelijk. Het wordt mij steeds duidelijker waar leuk te vinden is. Wat heb ik een geluk dat er zoveel mensen zijn die bereid zijn mij te begeleiden tijdens deze reis naar binnen. Ik ben er nog lang niet maar het wordt steeds duidelijker waar ik heen ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *