Categorieën
Geen categorie

4 januari 2022, ik zag hem een paar weken geleden al langskomen kids, flurona!

Omikron krijgt steeds minder fans dus dan moet je wat anders. De vogelgriep in Israël kwam goed van pas, daar zag ik, in de krant, de eerste vermelding staan. Volgens mij was dat nog ff een try-out, het water voelen, de temperatuur controleren. Hoe reageert men erop. Kunnen we dit verkopen?

Maar nu Israël braaf aan de 4de “Jab” zit en men zich in het land trots voelt dat ze lopende pfizer speldenkussentjes (gestolen van ene mevrouw herzberger) zijn, is het tijd voor de volgende angstgegner, flurona. Een mix van corona en griep. Geen van beide “virussen” zijn ooit geïsoleerd, bewijs van het bestaan komt uit een computermodel. Nu heb ik niet zoveel verstand van computers maar wat ik wel weet is dat een computermodel altijd verteld wat de programmeur wil dat er verteld wordt, das logisch.

Veteranen worden door MSM afgeserveerd als nep-soldaten, opgefokte, doorgesnoven ME’rs als helden die zorgen voor onze gezondheid. Dat deze gezondheid afgedwongen moet worden via het in elkaar slaan van vredelievende demonstranten is iets wat niet doordringt bij de pfizer speldenkussentjes. Ze zijn te druk met vasthouden van wat ze denken te hebben, te druk met de skivakantie tijdens carnaval of het weekendje Parijs.

Ondertussen blijven de beurzen stijgen. Terwijl de grootste vastgoedinvesteerder ter wereld zondag het handelen in zijn aandelen heeft stilgelegd vanwege oa het niet kunnen voldoen aan aflossingen ter waarde van 120.000.000.000 deze maand. Ondanks dat er wereldwijd supplychain issues zijn, de middenstand volledig wordt weggevaagd is er een halleluja stemming op de zuid-as en in wall-street. Wat wil je als centrale banken triljoenen dollars en euro’s blijven bijdrukken die direct in de zakken verdwijnen van deze beleggers. Gratis geld! Het leven is mooi…

Nederland in Verzet wil ons k*tlandje aankomend week voor 3 dagen stilleggen. Dat is een geweldig initiatief! Wat ik helemaal geweldig vind aan deze actie is de oproep om 3 dagen geen bestellingen te doen via thuisbezorgd..nl. Ik zie de sketch, over 20 jaar, van van Kooten en de Bie al voor me. Dit x niet ‘Do ist der bahnhof’ maar een boze, gevaxxte, met holle ogen boven zijn mondvod, hongerige van Kooten die stoer verteld over hoe hij 3 dagen geen bestellingen heeft gedaan, drie dagen heeft moeten afzien met brood en blikken ragout. Dat hij dat deed uit verzet omdat hij niet meer naar zijn cluppie FC Den Haag mocht.

Maar even serieus! Ik hoop echt dat dit wat wordt! Helaas zijn de demo’s in mijn ogen veel te kort. Volgens mij moeten we met een paar 1000 man 3 dagen lang op het Museumplein of het Malieveld blijven zitten maar wie weet komt dat nog! Ik roep iedereen op deze actie te steunen al is het maar door thuisbezorgd..nl stil te leggen. Dan maar een x lopend naar de snackbar…

Kijk op nederlandinverzet.com en doe mee, hoe klein ook…

https://youtu.be/wwzNTmydtL4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *