Categorieën
Geen categorie

30 november 2021, wat zo prachtig te volgen is, kids, is hoe de chaos wordt gecreëerd.

Jullie denken natuurlijk dat dat komt omdat al die virologen, artsen en wereldleiders niet weten wat ze aan het doen zijn. Niets is minder waar helaas, als je iets opnieuw wilt opbouwen moet je het eerst afbreken, das logisch.

Maar dat is natuurlijk onzin. Alleen in de ogen van psychopaten is dat logisch. Opbouwen kan je op 2 manieren doen. Je kan met geweld iets neerzetten of je kan iets in liefde laten ontstaan.

Poeh, waar gaat dit stukkie weer heen. Das altijd het probleem, als ik begin weet ik nooit waar ik uitkom. Dit is een klote onderwerp. Vooral omdat ik mijn eigen fouten en stommiteiten zo duidelijk tegenkom. Hoe ikzelf mee heb gedaan, en soms nog steeds meedoe, aan hoe we in deze wereld zijn geprogrammeerd om juist dat te doen wat we niet willen doen. Iedere ouder, opa of oma, van boven de 40 weet dat een onbespoten, rustig opgroeiende wortel veel lekkerderder is dan een volgespoten, veredelde genenbom uit de supermarkt, toch kiezen we voor de laatste. Uit gemak, luiheid, zuinigheid of desinteresse.

En dat bijt ons nu in de staart. Iedere ouder van boven de 40, opa of oma, weet dat een kind hoort te spelen, dat een kind een snoepje moet delen met vriendjes en vriendinnetjes op het schoolplein. Uit bomen moet vallen, ziek moet worden om weerstand op te bouwen, moet leren omgaan met andere kinderen. Moet samenspelen! Maar net zoals wij, langzaam, zijn afgestapt van het eten van gezond en rustig opgroeiend voedsel, stappen onze kinderen af van het idee dat kinderen moeten leren samen te spelen. Geloof me over een paar maanden komen de eerste rapporten uit dat kinderen achter een computer zetten vanaf hun geboorte eigenlijk veel effectiever is en veiliger…

Één reactie op “30 november 2021, wat zo prachtig te volgen is, kids, is hoe de chaos wordt gecreëerd.”

Koen ik ben zo blij met jou. Je vertolkt wat in onze harten zit en aan emoties naar buiten wil komen.
Het is goed om afstand te nemen van MSM en alle bullshit en lekker weer terug naar kleine samenhangende leefgroepen te gaan. Economie, betekent ook huishouding.

Vanuit de bron bekeken; alles is H (waterstof). Ja het hele Universum is triljarden basic miniscule + en – batterijtjes. Waterstof.
Waterstof kan beinvloed worden door gedachte, dan gaat het vibreren in een ander ritme. Zie het als dansers. Elke danser is H, een plus en min, een eigen ritme. Dan een miljoen dansers die allemaal hetzelfde ritme (frequentie) hebben, en jij bent toeschouwer.

Plotseling bedenken 1 of twee dansers dat ze een ander ritme willen volgen, uit lijn met alle andere dansers gaan dansen. Misschien noemen wij het chaos als alle dansers een ander ritme dansen. Ik durf te beweren dat je chaos niet kunt creeren, maar dat uit choas altijd een nieuw harmonisch ritme en dus dans zal ontstaan. Kwestie van tijd.

De opdracht in dit leven lijkt mij dus: een eigen ritme, een eigen dans te vinden en later te ontdekken dat er meerdere mensen dezelfde dans met hetzelfde ritme uitvoeren. Duizenden verschillende dansgroepen kunnen zo ontstaan. En alleen Mark Rutte, die niet kan dansen, zal alle dansgroepen tot de orde willen roepen.

Als de H, basis dansers groep, wordt beinvloed door een nieuw idee, dan zal er altijd een danser in de groep uit de maat dansen en botsen op mededansers. Zo ontstaat er binnen de groep dansers verwarring, sommigen blijven in hun ritme, anderen volgen het nieuwe ritme en zo ontstaan er ineens twee dansgroepen, de ene is H, de andere is He. H is waterstof, basis ritme + en -, de tweede groep is H+H = He, Helium.

Laat nou Helios (H+H=He) de dansgroep zijn die onze zon uitbeeldt.

Jawel het gehele universum is in basis een H basis ritme, wat kan botsen en uiteindelijk nieuwe ritmes kan vinden. Alle sterren zijn dansers die op elkaar botsen en een nieuw dansje gaan uitvoeren (helium). Onze zon is een voorbeeld daarvan.

Helium is ook maar een ritme, een frequentie, maar de energie die vrijkomt als waterstof botst en fuseert tot een mooier ritme helium, is wat wij op aarde ervaren als zonlicht. Hoe mooi is het dat zoiets altijd een bolvorm heeft.

Er zijn vele dansgroepen mogelijk, met vele ritmes. Ik beperk me even tot dansgroep 1, 6 en 8, H, C en O. We laten de zon, de sterren, dansgroep 2, even buiten beschouwing.

H, C, O, wat mooi, H2O, CO2,…. alle organische verbindingen!

Zie je hoe simpel het universum is?

Als je weet dat vanuit de bron (wat 1 is) steeds triljarden waterstof dansers de ruimte in worden gestuurd om te botsen en nieuwe dansgroepen te vormen? Ow natuurlijk worden dansers die moe zijn of aan het einde van hun Latijn gekomen zijn weer verwelkomd bij de bron om te regenereren, op te laden en weer als basis + en – het universum ingelaten te worden, om nieuwe dansgroepen te vormen.

Ja er zijn krachten die niet van dansen houden, er zijn dansscholen die fake zijn, dus het is zaak een eigen ritme te vinden en pas daarna te kijken of het past bij de dansgroepen die je ontmoet. Besef daarbij dat je het stadium van H, waterstof, naar He, helium ster al bent gepasseerd. Wij zijn op zijn minst complexe zonnetjes, allemaal!

Groet en warmte,

Nikon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *