Categorieën
Geen categorie

22 november 2021, wat een tering herrie is dat kids.

Zo’n politiehelikopter boven je kop. En als ie er dan nog een lampje onder hangt dan ontstaat er een zeer unheimisch sfeertje. Hij heeft ruim een uur boven de stad gevlogen, met die lamp, zoekend naar Cambuur supporters. Jongens die vuurwerk op het veld gooiden en het stadion, tegen de wil van dit kabinet, toch betraden. Criminele, gevaxxte, verveelde jongens die alleen maar hun favoriete club willen aanmoedigen. Daar hebben ze alles voor over, zelfs een experimentele prik.

Maar twee prikken is niet meer genoeg! Er komt een derde aan. In de UK was borisje heel duidelijk. Geen derde prik? Dan verlies je je groene vinkje. Fauci heeft zijn volk ook al laten weten dat er helaas niets anders opzit. Binnen een jaar hebben sommige mensen nu 4x een gen-modificerende drugs ingespoten gekregen. Veel van de mensen die zich hebben laten injecteren zie je in de supermarkt uitgebreid de ingrediëntenlijstjes doornemen. Bang dat er een e-nummertje teveel inzit. Het is zo ongelooflijk triest dat het lachwekkend wordt.

Ik hoop echt dat niet iedere Nederlander zich laat bang maken. Al helpt zo’n helikopter boven de stad absoluut in het creëren van de juiste sfeer. Mocht iemand zich afvragen waar toch al die politieagenten vandaan komen? Wel eens gehoord van Eurogendfor? Het staat voor: European Gendarmerie Force. En ons k*tlandje is voorzitter en opleider van deze “nieuwe” onbekende politiemacht. Hoe groot deze politiemacht is heb ik nog niet kunnen vinden, maar het bestaat al een jaar of 4. Opgebouwd met jullie belastingcenten. Zoek het eens op. Een gewaarschuwd mens….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *