Categorieën
Geen categorie

4 oktober 2021, mijn stukkie was duidelijk niet zo populair gisteren lieverds.

Begrijp ik ook wel. Het was natuurlijk hartstikke gezellie in A’dam, ik hoorde iets van 100k mensen die feestend door de stad liepen. Dan voel je verbinding, liefde en saamhorigheid, ik weet het! Maar ondertussen in de rest van de wereld:

In West-Afrika wordt onder leiding van 1 van de charity organisaties van dhr. gates een test gedaan met het chippen van mensen. Onder de dekmantel Covid worden miljoenen onwetende burgers voorzien van een chip waarmee ze hun medische, financiële en sociale zaakjes kunnen regelen. Hetgeen ze moeten inleveren voor deze gratis chip wordt ze er niet bij verteld.

In El Salvador zijn ze bezig met de uitrol van een digitale munt. Cash geld wordt vervangen door een bitcoin achtige variant. 3,8 miljoen, vooral arme, mensen worden als proefkonijn gebruikt om zogenaamd witwassen, drugsgeld en andere criminele activiteiten te stoppen. Dat is het leuke van al deze over de wereld verspreidde experimenten. Het gaat altijd onder het mom van een beangstigend groot probleem wat opgelost wordt door de invoering van iets wat meer controle oplevert. Je levert vrijheid in voor veiligheid.

In Litouwen kom je, al weken, nergens meer binnen zonder QR code. Litouwen is het eerste land ter wereld waar je de code nodig hebt om gebruik te mogen maken van het openbaar vervoer, supermarkten, winkelcentra en gemeentelijk instellingen. Deze test is zo goed bevallen dat Australië en Italië van plan zijn om dit, vanaf 15 oktober, ook in te voeren. Inclusief de verplichting deze code voor je werk bij je te dragen. Dit alles om Covid te verslaan.

Vannacht is de aandelenhandel in Evergrande stil gelegd, ik heb het er al eerder over gehad. Die Chinezen beginnen de dag wat eerder dan wij. Al volledig gewend aan het leven in een social credit system zijn 100 miljoen soldaten bereid hun leven te geven om het land er weer bovenop te krijgen. De miljoenen die dit niet willen zitten opgesloten in kampen.

Het grote nieuws naar aanleiding van de demo gisteren was niet de hoge opkomst maar de galg. Verontwaardiging spatte van de koppen van MSM. Ik ben wel van de galgenhumor. Alleen met humor en vasthoudendheid gaan we ons hierdoor heen slaan. Daar moet toch wat mee te doen zijn? Zouden er nog mensen zijn die bereid zijn huis en haard op te geven voor vrijheid? Of laten we ons liever gevangen zetten in de naam van veiligheid?

https://youtu.be/znp0OyrEtKw

9 reacties op “4 oktober 2021, mijn stukkie was duidelijk niet zo populair gisteren lieverds.”

Demonstreren helemaal prima, Koert. Er waren er trouwens 25k en niet 100k :). Maar goed, liefde&verbinding.. is dat wappie voor intimidatie en beschuldiging? Waarom jodensterren en een galg, je kan toch op nettere manieren in woord en gebaar kenbaar maken dat je het niet eens bent met het huidige beleid?

Ach Dennis, jammer dat je nu net ingaat op het minst belangrijke. Je voorgeprogrammeerde bewustzijn is duidelijk niet in staat dat wat echt belangrijk is in te zien. Intimidatie en beschuldiging, je moest eens weten waar ik allemaal van beschuldigd word, je moest eens weten hoe er geïntimideerd word. Het huidige beleid? Welk beleid Dennis? Wie leid ons?

Koert, je weet helemaal niets van mijn bewustzijn vriend, dus oordeel niet. Het was wat mij opviel bij die demonstratie en DUS hoe de goede boodschap die er is wegvalt tegen de sfeer van intimidatie en beschuldiging die gecreëerd wordt. Of men dat bewust of onbewust doet weet ik niet, heb het ze niet gevraagd. Is toch zonde man. Dat was mijn punt, de boodschap valt weg. Sukkels. Nu ging het bij mijn reactie niet om jou, maar waar word je dan van beschuldigd?

Wie ons leidt? Een ieders eigen geweten, de bron. Dat de meeste mensen daar niet naar (kunnen) luisteren is de oorzaak van alle ellende.

Dat is zeker waar Dennis. Maar zijn ze daar schuldig aan? Zijn wij niet degene die niet opgelet hebben wat ze onze kinderen leren? Zijn wij niet teveel bezig geweest met ‘onze carrière ipv de buren, onze gemeenschap? En met wij bedoel ik niet jou specifiek maar onze generaties in het algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *