Categorieën
Geen categorie

22 augustus 2021, gisteren heb ik een errug gezellige dag gehad lieverds!

Ik was uitgenodigd op een feessie, de verjaardag van Nicky. Kheb lekker mogen koken met de driepoot en zowaar was het best mooi weer, das nu weer heel anders. Ach het houd het leven spannend.

En spannend is het! Welke kant gaat het op? IS laat weer van zich horen terwijl deze groepering was uitgeroeid volgens sloppy joe. Wat denken jullie? Zouden ze in Afghanistan blijven of gaan ze hun ideologieën weer in het westen uitdragen? Wapens hebben ze genoeg sinds de val van Kabul. Toch best spannend.

Ik weet je hoort of leest er niets over maar er zijn echt veel mensen die dodelijke tot zeer ernstige schade ondervinden van de vaccinaties. In NL zijn, volgens Lareb, nu al meer dan 500 mensen overleden als gevolg van de “Jab”. Toch lezen we daar niets over. Als er een niet gevaccineerde overlijd in Timboektoe, en ze kunnen het herleiden naar Covid, staat het in alle kranten, meestal zit er nog een smakelijk verhaaltje bij. Maar over vaccinatieschade hoor je niets. En in mijn ogen is dit pas het begin, de gevolgen op de iets langere en nog langere termijn gaan we meemaken. Ik vind dat best spannend.

Trump kruipt steeds meer uit zijn schulp, zijn 85 miljoen aanhangers beginnen zich te roeren. Zelfs de spreekbuis van het witte huis, cnn, trekt joe’s geestelijke gezondheid in twijfel. Elk weekend overlijden er tientallen mensen in de steden van Amerika aan Gun Violence zoals ze het zo mooi noemen. Nog nooit is de chaos in liberale steden zo groot geweest. In mijn ogen best een spannende tijd.

Vandaag maar genieten van de regen lieverds! Voor nu is dat even spannend genoeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *