Categorieën
Geen categorie

20 augustus 2021, nou het onmogelijke is toch mogelijk lieverds, muggen doen me niets meer.

Nou das niet waar, dat irritante gezoem is ongelooflijk k*t maar die prikkies? Ik voel ze niet meer. Ben zo vaak gestoken deze zomer, dat mijn bloed voor de helft bestaat uit muggengif. Mijn voorhoofd gebruiken ze als landingsbaan. Die is daar uitermate voor geschikt, breed, lang en kaal.

Prikken doen ze liever ergens anders heb ik het idee maar de onderdelen waar ze het liefste los gaan daar komen ze niet bij, mijn enkels. Ze moeten het doen met mijn handen en armen, tis niet anders. Ik kruip namelijk altijd in mijn dekbedovertrek, zo zijn mijn benen beschermt tijdens het slapen. Want niets is zo irritant als een muggenbult op je voet als je schoenen aan hebt.

Tis eigenlijk wel triest dat ik er pas na 53 jaar achter kom dat je lichaam went aan muggenbeten. Van jongs af aan was bij ons het motto muggen moeten dood voordat je gaat slapen. Ik kan me nog zo goed de nachten herinneren dat mijn vader in zijn nakie achter een mug aanzat tijdens onze vakanties op de boot. Iedereen wakker want er was een mug. En zo’n mug is niet te vinden in een donkere boot met een zaklantaarn. Maar slapen was geen optie! Dood aan de mug.

In mijn huifkarretje is dood aan de muggen geen optie, er zijn er teveel. Anti muggenbeet helpt maar ff, het lijkt wel of zij daar ook aan wennen. Overgave aan het irritante is alles wat je kan doen. Een goede les voor mij kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *