Categorieën
Geen categorie

5 augustus 2021, gisteren mijn 500ste stukkie kids!

WordPress houd dat bij, kreeg een berichtje van ze! Niet dat het belangrijk is maar voor mijn statistieken is het wel handig. 500 dagen dat ik mij beweeg in een surrealistische wereld, een wereld die ik niet begrijp.

Of ik nu wel of niet gelijk krijg wb de “Jab” is niet belangrijk, of klausje en billy nou echt de wereld willen overnemen, who cares. Of de patriots in de US een burgeroorlog starten, boeien! Of het IMF nou wel of niet 600 miljard kan uitgeven, who gives a fuck. Het maakt allemaal geen flikker meer uit, the world as we knew it, is gone. Verschwunden, vaporised, disparu.

Hoeveel oorlog, honger en ellende gaat het bestrijden van het virus, omdat een paar bejaarden misschien wat eerder doodgaan, kosten, vroeg ik mij 500 stukkies geleden af. De oorlog laat nog even op zich wachten, die tussen twee landen dan. Al zijn bv Iran en Israël op de goede weg. De Amerikaanse marine is daarnaast bezig met de grootste militaire oefening sinds 1984, net als China en Rusland btw. Deze drie landen hebben zich de afgelopen 500 stukkies goed voorbereid op deze oefeningen, miljarden zijn er besteed aan nieuwe wapens waaronder een nieuw soort soldaat, aangesloten op het www.

Binnen landen is het wel oorlog, een oorlog tegen de grondrechten van de eigen burgers. In Canada heeft zo’n burger bij de rechter gelijk gekregen. Niets hierover in het nieuws, geen koppen in de kranten. Toch lijkt het mij best een dingetje! De rechter heeft bepaald dat er geen bewijs is dat Covid bestaat🤠, het virus is nl nog niet geïsoleerd! Nergens in de wereld heeft een wetenschapper het voor elkaar gekregen te bewijzen dat het Covid virus wetenschappelijk bestaat. Maar er is wel een vaccin voor, er is een vaccin gemaakt voor iets wat wetenschappelijk niet bestaat, tis toch niet gek dat ik er niets van begrijp?

https://www.cosmicworld.site/yuge-canadian-court-victory-proves-covid-19-is-a-hoax-all-restrictions-have-now-been-dropped

5 reacties op “5 augustus 2021, gisteren mijn 500ste stukkie kids!”

Beste Koert,
Van harte gefeliciteerd met je 500ste stukkie jubileum.
Ik lees de stukjes met genoegen en met afgrijzen, vaak zijn ze akelig treffend en herkenbaar.
In de hoop op betere tijden,
met vriendelijke groet,
Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *