Categorieën
Geen categorie

3 augustus 2021, ik sta hier vlakbij water lieverds.

Langs het water ligt een fietspad omzoomd met een weelderige berm vol met bloemen. Tot gisterenochtend. Een ferme Friese knul met een zeer ingenieuze maaimachine maakte korte metten met dit paradijs voor insecten. Efficiënt werd er mee afgerekend, insecten plakken alleen maar aan je voorruit, wat heb je eraan…

In de middag fietste ik even door de stad, en man, wat werd ik daar blij van. Al van een kilometer afstand hoorde ik haar zingen, uit volle borst, geen schaamte of verlegenheid, gewoon gaan. Vader, moeder en zusje zongen en speelden net zo hard mee maar haar heldere stem klonk er bovenuit. Ze danste, klapte, was in haar element. Meer had ze niet nodig om te schitteren, om mensen blij te maken. Wat een kanjer.

Tis 3 augustus, vandaag komt het nieuwe rapport uit van lareb. Gutmensch kant gaat ons, als het goed is, eerlijk vertellen over vaccinatieschade in ons k*tlandje. Op 4 juli waren er 448 mensen overleden vanwege de vaccinaties waarvan 51 onder de 65. Europees wordt de stand ook bijgehouden. Zij komen wekelijks met een nieuw rapport. De cijfers zijn duizelingwekkend alleen zie je het niet als je het niet wilt zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *