Categorieën
Geen categorie

2 augustus 2021, zo das toch ff anders wakker worden dan met dat getik op je dak, kids.

Een zonnestraal geeft een heel andere energie dan een regenbui. 1 ding is zeker een lange, hete, droge zomer zoals mij door de meteorologen was beloofd is het niet geworden. Jammer…

Tis alweer augustus, de herfst staat al aan de deur te kloppen. In Duitsland heeft de politie ervoor gezorgd dat het Covid virus zich niet verder verspreidde onder de demonstranten. Ik zag een filmpje van twee volledig bewapende politieagenten die bovenop een demonstrant lagen. Andere demonstranten bemoeiden zich ermee en duwden de politieagenten weg. De man werd bevrijd door de omstanders, de agenten uitgejouwd.

Bovenstaande scène heeft zich niet op 1.5 meter afgespeeld, dat kunnen jullie je wel voorstellen. Bovenop een demonstrant liggen met z’n tweeën is lastig op 1.5 meter. Het verhinderen van politietaken zal door de regering opgepakt worden om de regeltjes tegen de anti-vaxxers te verharden. Overal in de wereld worden faciliteiten gebouwd om niet gevaccineerden op te sluiten. Ik zag een interview met een gestapo dame in Frankrijk die verantwoordelijk is voor het opsluiten van besmette jongeren. Ondanks haar mondvod zag je haar sadistisch glimlachen. In Australië zitten 18 miljoen mensen opgesloten in hun huizen omdat er nog geen 1000 besmettingen zijn. Geen zieken nee besmettingen, er liggen iets van 100 mensen in het ziekenhuis, waarom precies weet niemand.

Want dat de pcr test het verschil niet kan zien tussen griep of Covid heeft de CDC, van die rat van een fauci, vorige week openbaar gemaakt. Niet dat dat uitmaakt, MSM meldt het niet, artsen interesseert het niet, regeringsleiders komt het niet goed uit. Veel sneller dan ik voor mogelijk had gehouden ontvouwt zich de New World Order. Build Back Better, de mens aansloten op het WWW, the Internet of Human Things…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *