Categorieën
Geen categorie

31 juli 2021, de derde prik wordt al wat meer geaccepteerd, kids.

Mensen wennen alweer een beetje aan het idee. Ach ik heb de eerste en de tweede overleeft waarom niet een derde? Mensen die het “dansen bij jansen” vaccin hebben gehad snappen ondertussen wel dat een tweede onvermijdelijk is, mixen schijnt goed te zijn dus hoppa een pfizertje eroverheen.

Gisteren is er weer jongeman zeer boos op mij geworden. Hij was voornemens aankomende week de “Jab” te nemen. Na 3 vragen was hij klaar met me en liep weg. Hele simpele vragen: 1. Weet je dat het een experiment is? 2. Heb je de bijsluiter gelezen? 3. Heb je iets gelezen over de lange termijn gevolgen?

Bij alles antwoordde hij ontwijkend, hij wist het niet. Maakt niet uit want ik vertel het graag aan mensen. Maar dat was niet de bedoeling, deze jongeman wilde zich niet informeren, hij wilde een prik, dus liep hij boos weg, iets roepend over complotten enzo.

Er wordt ons nu verteld dat de vaccins maar een paar maandjes werken, sorry, dat wisten ze niet van te voren. Na een maandje of 6 is de effectiviteit minder dan in de eerste 2 maanden. Zouden er mensen zijn die dat geloven? Ze hebben er toch een maandje of 5 mee getest dan hadden ze dat toch al wel geweten? Het verdienmodel erachter begrijp ik wel lieverds! Jullie ook?

Één reactie op “31 juli 2021, de derde prik wordt al wat meer geaccepteerd, kids.”

Prachtig, die 3 simpele vragen. Zo moet je het spelen. Het duurt een eeuwigheid voordat ie de weg heeft afgelegd van oor naar begrip, maar uiteindelijk zal het kwartje onherroepelijk vallen waar het hoort te vallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *