Categorieën
Geen categorie

25 juli 2021, 8 stellingen lieverds!

Een manifest met 8 stellingen waarin we de wantoestanden binnen de huidige regering aanklagen. 8 omdat het een oneindig getal is, het houd niet op bij 8 maar het hoeven er ook niet meer te zijn, ze versterken elkaar.

Het plan is ze op de deur van de tweede kamer te spijkeren. Een aanklacht tegen het huidige beleid vanaf de straat. Maar eerst moeten we ze nog gaan opschrijven, in mooi klassiek Nederlands. Wat denken jullie van deze 8 onderwerpen: onderwijs, (jeugd)zorg, kapitaal, wonen, voedsel, energie, klimaat en liefde. Misschien moet rassendiscriminatie of de genderhoax er nog bij, de tijd zal het leren. Deze onderwerpen worden, door onze wereldleiders, ingezet om de New World Order gestalte te geven. Door middel van indoctrinatie, het zaaien van verdeeldheid en heel veel nepgeld nemen ze onze vrijheden af. Maar dat kunnen we niet toelaten. We moeten ze laten weten dat ze op moeten zouten met hun megalomane machtsspelletjes. Qua aantallen kunnen we het makkelijk winnen, hebben we ballen genoeg, das de vraag.

Het regent flink hier, das jammer, we gaan Elanor vandaag weer eens voor de kar spannen. We moeten naar Den Haag, het wordt langzaam aan tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *