Categorieën
Geen categorie

24 juli 2021, we zijn niet over 1 brug, niet over 2 maar over tig bruggen gelopen gisteren lieverds!

Wat een avontuur en wat hebben we ongelooflijk veel mensen laten lachen. En das de bedoeling. Mensen een moment van vreugde geven, een onverwacht moment van liefde, onbezorgdheid en warmte. Want dat is wat Elanor en Frodo geven, zomaar, zonder er iets voor te vragen.

Het eerste bruggetje waar ik eergisteren niet overheen kwam was een makkie. Elanor vond het prima dat Arnoud met haar meeliep, Arnoud wordt in Leeuwarden Mr. Purple genoemd en Elanor vind paars helemaal te gek dus dat was liefde op het eerste gezicht. Omdat Arnoud zich op Elanor concentreerde kon ik los met Frodo! En dat was kicken! Die gozer is nergens bang voor. Duikt overal enthousiast in en vind alles even leuk. Dus met Frodo en moi voorop volgden Elanor en Arnoud op een gepast afstandje. No problem. Wat een feest!!

We zijn de hele stad dus maar door gelopen. Op vrijdagmiddag dwars door de winkelstraat en geloof me het was druk. We zijn in het park geweest waar we lekker los hebben gelopen en we hebben water gedronken op het grasveldje voor de GGZ. Elanor en Frodo vonden het op 1 momentje na geen probleem, rustig liepen ze mee en genoten van de aandacht. Alleen bij die scheve toren in Leeuwarden ging het ff mis, teveel auto’s en wat verwarring. Het mooie was dat we er toen niet alleen voor stonden. Sarah hielp mee de verwarring te ontwarren.

Twee prachtige vrije ezels met twee grijze dakloze mannetjes. 1 in het paars de ander in het grijs. Niets gebeurd voor niets, niets is toeval. Alles is liefde….

Één reactie op “24 juli 2021, we zijn niet over 1 brug, niet over 2 maar over tig bruggen gelopen gisteren lieverds!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *