Categorieën
Geen categorie

16 juni 2021, in New York kids, wordt openlijk gesproken over het uitbreiden van de digitale lessen voor jullie!

Ze zijn er achtergekomen dat 1 leraar wel tot 300 leerlingen les kan geven mits de infrastructuur op de juiste manier wordt uitgerold. Je zult, als je 300 kids wilt volstoppen met propaganda, moeten zorgen dat je precies weet waar ze zitten en wat ze doen. Het mooie zou zijn als je ook weet wat ze denken en voelen.

In Chili heeft de globalistische dictator Piñera Santiago volledig afgesloten van de buitenwereld. Met meer dan 60% van de bevolking gevaccineerd loopt het land voorop in het vaccinatieprogramma. Verschillende varianten steken de kop op vooral onder de gevaccineerden. De oplossing wordt gezocht in het verplicht vaccineren van de wappies. Leger en politie gaan van deur tot deur.

Boris heeft in de UK alle versoepelingen met een maand uitgesteld. De deltavariant woekert om zich heen en vooral gevaccineerden vallen om. Ik lees in MSM dat NL door onze vaccinatiestrategie hiervan verschoont zal blijven, Boris vaccineert met AstraZenica, wij met Pfizer of Moderna. De eerste is minder effectief tegen deze variant, volgens de bronnen.

Auckland zit in lockdown, in Colombia woedt een burgeroorlog. biden en poetin geven geen gezamenlijke persconferentie. xi heeft er de pé in dat hij de zwarte piet toegespeeld krijgt en trudeau heeft in Canada de concentratiekampen al klaarstaan. de Attorney General van Arizona heeft een brief naar de Federale Staten gestuurd waarin hij nog eens uitlegt wat een constitutie betekend, fauci roept dat hem in twijfel trekken betekent dat je de wetenschap in twijfel trekt. Wat een grootheidswaanzin, wat een gekkenhuis, wat een complete wanorde.

Hoe lang hou ik dit nog vol? Hoe lang kan ik nog mee blijven spelen? Niet lang meer lieverds, ik moet tijd en plaats op gaan eisen…

Één reactie op “16 juni 2021, in New York kids, wordt openlijk gesproken over het uitbreiden van de digitale lessen voor jullie!”

Hoe lang nog meespelen? Niet meespelen. Als het niet anders kan, die zo weinig mogelijk. Ik ben één keer kwaad geworden in de Albert Heijn. Ik moest en zou van het personnel zo’n boodschappenkarretje mee. Terwijl ik genoeg had aan mn plastictas. Op een gegeven moment liepen ze achter me aan, met een karretje dat ik niet wilde. Ben toen door m’n bol gegaan. Heb alles en iedereen voor een stelletje stomme schapen uitgemaakt (sorry schaap) en ben weggelopen. Maar dat schiet ook niet op. Je staat voor lul dus niemand is bereid een wijze les van je te leren. Dus scheld ik niet meer. Mondkapje doe ik ook om. Onder mn kin. Als iemand me toesnauwt dat mondkapje dragen zoals ik doe niet helpt, dan vraag ik vriendelijk, waarvoor of -tegen het zou moeten helpen. Met een beetje geluk komt er een mooi gesprek uit voort. Is er weer iemand over de sloot….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *