Categorieën
Geen categorie

3 juni 2021, muggen kids!

In het bos waar ik nu woon barst het van de muggen. Harry 1 van mijn buurmannen geeft zich eraan over. Laat zich helemaal lek prikken met een glimlach. Ik ben nog niet zover. Gisteren heb ik 5x muggenspray aangeschaft om deze sluipmoordenaars te slim af te zijn, wetend dat ik de strijd zal gaan verliezen. Harry zegt dat hij het fijn vind eindelijk een taak te hebben in de natuur. Dat hij dit x iets terug kan geven ipv van wat wij altijd doen, alles kapot maken. Mijn enkels branden, jeuken en bloeden ondertussen (omdat ik ze openkrab) als een gek. Daar prikken die beesten mij het liefst. Ik ben nog niet zover kids, ik wil ze het liefst kapot maken.

Een NL’ds bedrijf heeft dat trouwens gedaan! Ergens in 1 of andere verre zee ligt een eilandje waar verschrikkelijk veel muggen leefden. De rijke toeristen die het eilandje bezochten vonden dat maar niets dus is men gaan zoeken naar een oplossing. Ze kwamen uit bij dat bedrijf in NL. Daar hebben ze onvruchtbare vrouwtjes uitgevonden, of mannetjes, ik weer niet meer precies of ze nu de mannetjes of de vrouwtjes genetisch hebben gemodificeerd om geen nageslacht meer voort te brengen. Deze hebben ze losgelaten op dat eiland waardoor er na een tijdje geen kleine muggetjes meer geboren werden. Probleem opgelost zou je zeggen, of toch niet?

Zouden die muggen er niet voor niets zijn? Zouden ze niet een taak hebben in het ecosysteem? Ik zie dat muggen hier voor voedsel zorgen voor de vele vogels, voor de wespen, de spinnen en weet ik veel hoeveel meer beesten afhankelijk zijn van de muggen voor voedsel. In mijn hoofd is elke mug maar met 1 ding bezig, mijn enkels, maar heeft dat niet te maken met mijn grootheidswaanzin? Denk ik nu echt dat het die mug ook maar iets interesseert welke enkel hij bezoekt? Was ik maar als Harry, kon ik mij maar berusten in mijn taak als bloeddonor…

7 reacties op “3 juni 2021, muggen kids!”

Zo gauw ik een mug hoor (dat haat ik meer dan de muggenbult) dan hang ik de klamboe op, oke je raakt er soms in verstrikt maar verder ideaal. 1 advies dus: Klamboe!!! Succes 😬

Erg hè! Klamboe is zeker een idee maar ik zit veel buiten hier. Zelfs midden op de dag steken die beesten je hier. Ik heb altijd het idee dat de eerste steken het meest jeuken. Ik heb er bij zitten die ik nu al een paar dagen voel. Het kan ook zijn dat ze er elke dag wat gif bijpompen. Zennnnnn

Geweldig die buurman van je! Ik zou willen dat ik het kon!

Heeft Gates niet een vinger in de pap waarbij ze muggen genetisch onvruchtbaar maken die recent in Texas of Florida zijn losgelaten?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *