Categorieën
Geen categorie

1 juni 2021, ik moet eerlijk bekennen lieverds, het valt me zwaar.

Als je zoals ik alle dominosteentjes 1 voor 1 om ziet vallen maar om je heen doet iedereen net of er niets aan de hand is, dan is het leven zwaar. 1 jaar lang werd je verwijderd, bespuugt en verketterd als je iets riep over Wuhan op MSM of SM. As je zei dat er een gegronde reden is aan te nemen dat dit virus is ontwikkeld door maffe virologen als dr. fauci dan was je een Wappie, een conspiracy-denker, een gevaar voor de samenleving. Die heks van een koopmans is in januari nog naar Wuhan geweest om in opdracht van die satanistische club, de who, onderzoek te doen naar de herkomst van het virus. Uitslag? De vleermuizen moesten worden bekeken, vooral in de landen rondom China.

Als het Kwaad de macht heeft overgenomen, als de leugen regeert wat kan je dan nog doen. Als de meerderheid besloten heeft niet verder te kijken omdat ze er dan achterkomen dat ze alles gaan verliezen wat ze denken te hebben, dan kan je alleen maar afwachten. Sorry kids. Ik had niet verwacht dat de angst, de hebberigheid, de domheid, de lafheid van de mens zo zichtbaar zou worden. Daarom valt het mij steeds zwaarder mij staande te houden in deze krankzinnigheid. Beleefd te zijn naar een man die een grapje naar me maakt, met mondvod voor, terwijl hij buiten loopt. Lieve collega’s te respecteren die besluiten om zich maar te laten vaccineren omdat ze dan weer op vakantie kunnen. Het valt mij zo verdomd zwaar…

Hebben jullie al gehoord van Myocarditis? Vooral onder jonge gevaccineerde mensen, tussen de 12 en 18, maakt het een vlucht in de USA, UK, Israël en nog wat landen waar ze volop jongeren vaccineren. Doet iets met je hartspier naar het schijnt. Zo’n mondvod was natuurlijk al niet zo goed voor kinderen en jongeren. Ze gebruiken nou eenmaal veel meer zuurstof dan ouwe zuurstokken als ondergetekende, maar die kids volspuiten met metalen en ander gif is wat teveel voor het hartspiertje. Oja voor je vruchtbaarheid is het ook niet echt goed, maar who cares.

Hoe moet ik verder? Volhouden maar. Er zijn ook mooie momenten! Er zijn veel mooie momenten, maar het valt me zo zwaar…

2 reacties op “1 juni 2021, ik moet eerlijk bekennen lieverds, het valt me zwaar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *