Categorieën
Geen categorie

31 mei 2021, over 93 dagen zijn we van alle Corona maatregelen af kids!

Volgens ene hugo. Ik heb van 3 MSM sites een foto genomen aangaande deze uitspraak. 93 dagen, das inclusief vandaag. Wat een vooruitzicht niet? Over 93 dagen gaat volgens hugootje de wereld weer open.

Taiwan het meest gevaccineerde land ter wereld kampt met een Corona-uitbraak. De CDC, das de Amerikaanse RIVM, heeft bepaald dat mensen die gevaccineerd zijn maar toch sterven aan Corona niet meegeteld worden als Corona-slachtoffers. Mensen die sterven aan een auto-ongeluk maar toevallig positief testen voor Corona worden als Corona-dode gerekend maar mensen die duidelijk sterven aan Corona omdat ze hun immuunsysteem hebben uitgeschakeld worden niet meegerekend als Corona-dode. De wereld op zijn kop. Er zijn ondertussen al meer dan 10.000 volledig gevaccineerden overleden aan Corona in de US. Daarom stoppen ze nu met registreren.

Ik ga de dagen aftellen, 93 dagen lijkt veel maar tis zo voorbij. Ik voorspel dat het alleen maar erger gaat worden. Niet een beetje erger maar veel erger. In juni en juli zullen we hier in West-Europa net doen of het redelijk goed gaat met ons. Verhalen over hoe goed het vaccinatieprogramma werkt worden breed uitgemeten. Om ons heen gaat het minder goed, steeds meer varianten steken de kop op. Man wat gaat de wereld veranderen… Tellen jullie mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: