Categorieën
Geen categorie

8 mei 2021, daar zit ik weer lieverds.

Op dit moment maak ik elke ochtend de ontbijtjes vóór de mensen op de Mariahoeve. Alleen gaat dat nu al 2 dagen niet helemaal goed. Gisteren was de stroom uitgevallen op de hele camping dus ook in mijn ontbijtmaakhokje. Vandaag werkt de stroom overal behalve in mijn ontbijtmaakhokje. En dat werkt niet lekker. Oven doet het dan niet waardoor de broodjes niet kunnen worden afgebakken. En ‘belangrijk’ het koffiezetapparaat werkt niet.

Het wordt echt tijd dat ik mijn vuren ga laten branden. Gewoon ouderwets, koken op vuur. Geen afhankelijkheid van welke leverancier dan ook, genieten met een grote k!

Gisteren ben ik 3 uur bij Elanor en Frodo geweest, wat een genot ze zo te zien genieten. Ze staan erg beschut midden in het bekende plaatsje Mantinge. Bij boer Berend. Boer Berend heeft Schotse hooglanders en Angus koeien die hij in de natuurgebieden van Drenthe laat grazen. Gisteren heb ik gehakt van hem gekregen waar ik vandaag hamburgers van ga maken. Man wat een genot! Nu nog wat verbetering in het weer, niet voor 1 dag maar gewoon een lange periode, zodat ik eindelijk mijn winterjas eens uit kan doen. Dat zou fijn zijn.

2 reacties op “8 mei 2021, daar zit ik weer lieverds.”

Heerlijk te lezen dat je zo snel weer je plek hebt gevonden Koert.
Duim voor de zon, dat hij binnenkort weer mag gaan schijnen, dan ziet de wereld er toch vrolijker uit 🌞
Mooi weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *